Hit of Shit: Nick & Simon – Welkom (video)

Zoete ballad over vaderschap maakt veel emoties los bij fans

Het zangduo Nick en Simon tekende twee maanden geleden bij Warner Music. Met dit platencontract op zak werd voor dit jaar een nieuw album (22 september) en een tournee (vanaf 11 oktober) aangekondigd. De eerste single is er nu!

Nick en Simon zijn jonge vaders en dat is te horen in het nummer Welkom. Het is een mierzoet liedje over vaderschap. De fans vinden het helemaal geweldig, zo blijkt uit de veelal emotionele reacties. En dit soort Nederlandstalige ballads scoort vaak ook wel breder, dus het zou best een hit kunnen worden.

Met deze nieuwe single promoten Nick en Simon meteen hun eigen Spotify playlist, en vanavond treden ze op in de talkshow RTL Late Night. Het nummer staat in iTunes nu al in de top 15 dus dat is een prima begin!

Nick & Simon - Welkom

Loading ... Loading ...

Lyric video: Welkom

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Nick & Simon – Welkom (video)

  1. Love Music

    Mooi liedje voor tijdens de boodschappen doen. Niet meer dan dat.

      /   Reply  / 
  2. Johan van de Velde

    Beetje gejat van Jason Mraz (I won’t give up), maar best een aardig liedje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>