Hit of Shit: Leonie Meijer – Young (video)

Eigen platenlabel, nieuwe single en gevulde agenda incl. tour

De nieuwe single van singer-songwriter Leonie Meijer is de eerste release op haar eigen platenlabel. En in september start haar derde theatertour ‘Hier’.

Leonie bewijst wat een sterke artiest zij is. Als je platendeal niet verlengd wordt kan je bij de pakken neer gaan zitten, maar zij heeft binnen een jaar een eigen label, een nieuwe single, en een gevulde agenda inclusief theatershow.

Young is een lekkere, frisse popsong die Leonie schreef met Daniel Gibson. Het nummer is opgenomen en gemixt in Nederland en Zweden. Meer info over de tournee vind je op leoniemeijer.com en haar officiële Facebookpagina.

Leonie Meijer - Young

Loading ... Loading ...

Lyric video: Young

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Hit of Shit: Leonie Meijer – Young (video)

 1. Henk

  Goh wat gun ik deze sympathieke, hardwerkende en veelzijdige zangeres een vette Hit. Maar helaas zit het er met dit liedje ook niet in. Het begint veelbelovend vind ik, maar het zakt weg in een nietszeggend refrein. Zo jammer vind ik dit. Ik ga niet stemmen, omdat ik niet voor Shit wil kiezen omdat ik haar dit niet gun. Maar ik vind het zeker geen Hit. Nogmaals jammer van deze gemiste kans.

    /   Reply  / 
 2. BéTé

  Klinkt lekker !! En had wel een minuutje langer mogen duren … wat mij betreft ;)

    /   Reply  / 
 3. Yoshi

  Veel lof voor Leonie.

    /   Reply  / 
 4. Sandy

  Ik vind het ook wel een lekker vrolijk nummer.

    /   Reply  / 
 5. Love Music

  Het liedje doet nog niet erg veel.
  Een grote hit zie ik het niet worden…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>