WIN: 2x 2 kaartjes cd-presentatie Blaudzun

Misschien heb je Blaudzun vorige week bij De Wereld Draait Door gezien. Of checkte je zijn video bij Quiet German Girls. Een groot Nederlands talent die aanstaande zondag zijn cd Seadrift Soundmachine in Tivoli de Helling (van 14 tot 18 uur) presenteert. NLpop mag 2x 2 toegangskaarten weggeven voor de liefhebber.

Wat moet je daarvoor doen? Volg NLpop op Twitter en stuur een berichtje @nlpop dat je er bij wilt zijn. Donderdagavond bericht ik twee personen terug voor de adresgegevens. En dan kun jij dus zondag naar Blaudzun. Succes!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>