WIN: 5x 2 kaarten Strandfestival Zand (21 augustus)

NLpop mag 5x 2 kaarten weggeven voor Strandfestival Zand in Almere op 21 augustus. Hier spelen artiesten als Nick & Simon, Jurk, Paul de Leeuw (met special guests Anneke Grönloh en Laura Jansen), VanVelzen en de 3js. Jij kunt die kaarten winnen ALS je ouder bent dan 18 jaar en volgende week in de gelegenheid om de kaarten af te halen in centraal Amsterdam. Meedoen?

Heineken the City is één van de partners van Strandfestival Zand en stelt de kaarten beschikbaar. Heineken the City, gelegen vlakbij het Rembrandtplein in Amsterdam, is een officiële store van het biermerk met meer dan 250 unieke producten.

Wil jij kans maken op deze gratis toegangskaarten? Maak dan de volgende slagzin zo origineel mogelijk af:

Ik drink graag een biertje op Strandfestival Zand omdat…

De vijf leukste/origineelste/grappigste/beste/… inzenders winnen de kaarten. Zij worden per mail op de hoogte gesteld met de gegevens waar de kaarten zijn af te halen.

Je kunt je inzending mailen aan [email protected]. Inzenden kan tot en met zondag 15 augustus. Maandag 16 augustus kiezen we de winnaars uit en deze worden zsm gecontacteerd. Let op: je mag maar één keer inzenden. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer