WIN: 5x dvd + cd Toppers in Concert 2010

Wat was het een leuk feestje afgelopen mei, Toppers in Concert 2010. Maar liefst vier grote namen gebroederlijk op het grote podium in de Amsterdam ArenA. Grofweg een honderdtal liedjes kwamen deze avond voorbij, inclusief optredens van Ruth Jacott, Wesley Klein, Martin Morero (special guest appearance van Cheryl Morero), Frans Bauer en Karin Bloemen.

Wil jij nog eens nagenieten van dit muziekfeestje? Dat kan. NLpop mag namelijk vijf pakketjes met zowel de dvd als cd weggeven. Maak kans op dit feestpakket!

Heel veel hoef je er niet voor te doen. Zorg dat je op Twitter ons volgt op @nlpop (elke dag verse berichten in je twitter-feed!) en stuur ook een berichtje aan @nlpop dat je kans wilt maken op de cd/dvd. Doe dit vòòr zaterdag 4 september 2010.

Wij zullen onder alle reacties vijf mensen om de adresgegevens vragen zodat de cd/dvd thuisgestuurd kan worden.

Succes!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “WIN: 5x dvd + cd Toppers in Concert 2010

  1. Sander

    Wanneer komt de registratie op tv?

      /   Reply  / 
  2. k v kammen

    ja ik wil kans maken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>