Winnen: 2 kaartjes De Helden van Amstel Live met VanVelzen, Nick & Simon en Miss Montreal

Eigenlijk is het al mega-uitverkocht: de Helden van Amstel LIVE in Delft. VanVelzen, Nick & Simon en Miss Montreal brengen op 22 oktober een tribute aan hun grote muzikale invloeden. Maar geen kaartje meer te krijgen. Toch kun jij er heen, want NLpop mag twee toegangskaartjes weggeven.

Hebben? Ga dan als de wiedeweer de headlines van NLpop volgen op Twitter en stuur een berichtje aan @nlpop dat jij wel naar de Helden van Amstel wilt.

VanVelzen, Nick & Simon en Miss Montreal kruipen tijdens de eerste edities in de huid van hun drie grootste helden. VanVelzen zal nummers ten gehore brengen van zijn voorbeelden Queen, The Police en Keane. Zangeres Miss Montreal kruipt in de huid van Bon Jovi, No Doubt en Sheryl Crow. En Nick & Simon laten horen waarom ze fan zijn van Simon & Garfunkel, Wham! en The Beatles.

De eerste editie van De Helden van Amstel LIVE in Delft was binnen enkele weken uitverkocht. Maar er is goed nieuws! Vanwege de grote vraag naar kaarten heeft Amstel met producent Tribe besloten het evenement in 2011 door heel Nederland te laten touren. De nieuwe tourdata en de steden worden binnenkort bekend gemaakt op deze website.

DE SPELREGELS: NLpop mag 1x 2 kaarten weggeven voor De Helden van Amstel Live op vrijdag 22 oktober in Delft. Om kans te maken op de kaartjes stuur je op Twitter een berichtje aan @NLpop. Winnaars moeten 18 jaar of ouder zijn. Op maandag 11 oktober wordt de winnaar geselecteerd, er wordt met hem/haar contact opgenomen.

Check ook de promo:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Winnen: 2 kaartjes De Helden van Amstel Live met VanVelzen, Nick & Simon en Miss Montreal

  1. Yvonne

    Ben gewoon benieuwd, maar heeft iemand al die kaartjes gewonnen?
    Waren volgens mij maar 14 twitteraars die hebben meegedaan, maar zie nergens een reakie dat ze al zijn verloot en wie ze heeft gewonnen … vaag

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>