WIN: cd India Lima Oscar Victor Echo You van Schradinova

Vandaag verschijnt het debuutalbum van Schradinova, de nieuwe band van Janne Schra van het ter ziele gegane Room Eleven. De plaat luistert naar de naam India Lima Oscar Victor Echo You, want in het vliegtuigalfabet weer staat voor I Love You. Van de platenmaatschappij mag NLpop drie exemplaren weggeven dus we doen weer een nieuwe Twitter-actie.

Wil jij kansmaken op het album van Schradinova?

Ga dan @nlpop volgen op Twitter en stuur voor 22 oktober het bericht @nlpop ik wil de CD van Schradinova winnen. Onder de deelnemers verloot NLpop dan de drie exemplaren. Behoor jij daar tot, dan wordt er contact met je opgenomen.

Enne… hier kan je alvast luisteren naar single Glowing.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “WIN: cd India Lima Oscar Victor Echo You van Schradinova

 1. Jan

  @ Herman (of iemand anders uiteraard),

  kan men mij (domme Belg, maar wel gek op Nederlandse popmuziek) meedelen hoe ik kan deelnemen aan deze wedstrijd?

  Groet,

  Jan

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>