WIN: 5x platinum-uitvoering cd Caro Emerald

Met al meer dan 200 duizend verkochte exemplaren bevindt Deleted Scenes from the Cutting Room zich al in heel wat huiskamers of iPods. Maar Caro Emerald heeft een platinum-uitvoering van haar debuutalbum uitgebracht, met daarop een bonus-dvd vol leuk materiaal. Hierop videoclips, covers, remixes en heel veel live-materiaal en backstage-beelden.

Wil jij kansmaken op de platinum-edition van Caro Emeralds cd?

Ga dan @nlpop volgen op Twitter en stuur voor 24 november het bericht @nlpop ik wil de CD van Caro Emerald winnen. Onder de deelnemers verloot NLpop dan de vijf exemplaren. Behoor jij daar tot, dan wordt er contact met je opgenomen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “WIN: 5x platinum-uitvoering cd Caro Emerald

  1. Pingback: Caro Emerald scherpt eigen hitlijstrecord aan: 29 weken #1 | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>