Win: 5x gesigneerde dvd Danny de Munk live in HMH

Zo’n twee jaar terug gooide Danny de Munk het over een andere boeg: hij ging weer het Amsterdamse levenslied zingen. Met succes, want twee albums bereikten de top 10. Eerder dit jaar stond de zanger in een uitverkochte HMH en daar is een dvd van gemaakt. Tijdens de registratie is Danny niet alleen op het podium te zien is, maar wordt bijgestaan door diverse gastartiesten zoals Koos Alberts en Trafassi. NLpop mag 5 gesigneerde exemplaren weggeven.

Wil jij kansmaken op de gesigneerde dvd Dit Is Mijn Leven Live van Danny de Munk?

Ga dan @nlpop volgen op Twitter en stuur voor 27 december het bericht @nlpop ik wil de dvd van Danny de Munk winnen. Onder de deelnemers verloot NLpop dan de vijf exemplaren. Behoor jij daar tot, dan wordt er contact met je opgenomen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>