WIN: Mooie Caro Emerald prijzen

NLpop mag naar aanleiding van het 2-delige interview met Caro Emerald een paar mooie prijzen weggeven. Het gaat om accessoires die doorgaans alleen te koop zijn bij concerten en in de webshop. De hoofdprijs is een tinnen poster van Deleted Scenes from the Cutting Room Floor, zoals deze in de jaren ’50 en ’60 ook werden verkocht. Maar we mogen ook vijf pakketjes met een haarbloem, postcard en tasje weggeven.

Wil jij kansmaken op deze Caro Emerald prijzen?

Ga dan @nlpop volgen op Twitter en stuur voor 10 januari het bericht @nlpop ik wil de Caro Emerald-prijzen winnen. Onder de deelnemers verloot NLpop dan de prijzen. Behoor jij daar tot, dan wordt er contact met je opgenomen. En wees zeker dat je ook het interview leest

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>