WIN: 5x cd Gooische Vrouwen – de soundtrack

We mogen weer iets leuks weggeven bij NLpop: de soundtrack van de Gooische Vrouwen-film, die vanavond officieel in première gaat. Alain Clark leverde het titelnummer in de vorm van Foxy Lady, verder zijn er artiesten als Ben Saunders, Trijntje Oosterhuis, Caro Emerald, Krystl, Ruben Hein en natuurlijk Martin Morero op terug te vinden.

We mogen er vijf weggeven en daarvoor hoef je niet heel veel te doen. Kans maken?

Ga dan @nlpop volgen op Twitter en stuur voor 15 maart het bericht @nlpop ik wil de Gooische Vrouwen-soundtrack winnen. Onder de deelnemers verloot NLpop dan de prijzen. Behoor jij daar tot, dan wordt er contact met je opgenomen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>