Enquête over muziekgebruik: win een iPod shuffle!

Als onderdeel van zijn masterstudie aan de Vrije Universiteit doet Hennie van Kuijeren onderzoek naar muziekgebruik onder Nederlanders van 16 tot 34 jaar. Het invullen van de enquête duurt ongeveer tien minuten. Antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt. Onder de deelnemers worden drie iPod shuffles verloot.

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan (smartphone-vriendelijke versie hier)

Met dit onderzoek probeert Hennie de achterliggende motieven voor twee vormen van muziekconsumptie (downloaden en streamen) te achterhalen. Onder de deelnemers aan deze enquête worden drie iPod shuffles verloot. Daarvoor hoef je enkel je e-mailadres achter te laten aan het eind van de enquête. Met de winnaars wordt contact opgenomen.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Enquête over muziekgebruik: win een iPod shuffle!

 1. vinn

  Ik vond de enquette een beetje vreemd.
  Vragen als “voel jij je ook een beetje succesvol als jou favoriete artiest succes heeft”. Nee natuurlijk niet! Heb ik toch niks mee te maken

    /   Reply  / 
  1. SHIZZLE

   Haha vond ik ook!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>