2 x 2 tickets: Muzikantendag met Chef’Special en Perquisite

Muzikantendag in Deventer is een niet te missen netwerkevenement

Aanstaande zaterdag doet de Muzikantendag on Tour het Burgerweeshuis in Deventer aan. Met sprekers en workshops over de Nederlandse popindustrie.

Bevestigd zijn onder meer Perquisite, Simon Akkermans (CMon & Kypski), Farid Benmbarek (Top Notch) en Joshua Nolet (Chef’Special). Er zijn workshops van drummer Juan van Emmerloot en songwriter Tienus (Leaf, Krystl), en ook Hannah Vink van DWDD en Tijs van Liempt van 3FM (Serious Talent) zijn aanwezig.

In de clinics, workshops en panels kunnen muzikanten zich laten inspireren door grootheden uit de muziekindustrie. Hoe kan je deelname aan competities succesvol maken zonder te winnen? Hoe krijg je airplay op de radio?

Bovenal kan je heel veel netwerken. Experts zitten klaar om demo’s te luisteren. Muzikanten kunnen op de dag zelf afspraken maken met vertegenwoordigers van onder meer OOR, Full Spectrum, Dox Records, 3FM, Agents After All, Friendly Fire, AT Productions, nu.nl, 3voor12, Radio 2 en De Wereld Draait Door.

Kaarten kosten 10 euro en zijn te koop via ticketmaster en de bekende verkoopadressen. Voor leden van Buma en Sena is toegang gratis, maar zij moeten zich dan wel even aanmelden via bumastemra.nl of sena.nl.

Wil je die 10 euro in deze crisistijd liever in je zak houden? NLpop kan 2 x 2 tickets weggeven. Stuur voor vrijdagmiddag 17.00 uur een mailtje met jouw naam en telefoonnummer. De snelste reageerders worden op de toegangslijst gezet.

Meer informatie: muzikantendag.nl, volgen: Twitter en Facebook.

Bekijk een impressie van de Muzikantendag 2012:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>