De Top 2000 van 2015 live op radio, tv en internet

17e lijst der lijsten • Livestreams • Top 2000 A Gogo dagelijks op tv

NPO Radio 2 is vanochtend begonnen aan de Top 2000 van 2015. De uitzending duurt tot oudjaarsavond. Dan zal Imagine van John Lennon als nieuwe nummer 1 de muzikale marathon afsluiten. Je kan de Top 2000 op diverse manieren volgen.

Uiteraard gewoon old school via Radio 2 en in levende lijve door een bezoekje te brengen aan het Top 2000 Café in Beeld en Geluid te Hilversum. Daar is het vaak heel druk, hou daar rekening mee. De wachttijd kan oplopen tot meer dan drie uur. Volg NPO Radio 2 en Beeld en Geluid via Twitter voor actuele updates.

Met beeld volg je de Top 2000 via livestreams van NPO Radio 2, het digitale kanaal NPO Cultura, de NPO Radio 2-app, Apple-TV en ’s nachts op NPO 3.

Streams: NPO Radio 2 livestreamNPO Cultura livestream

En dan is er ook nog iedere avond Top 2000 A Gogo op NPO 3 met Matthijs van Nieuwkerk, popprofessor Leo Blokhuis en allerhande gasten. Die afleveringen zijn van tevoren opgenomen, dus daar kan je nu niet meer als publiek bij zijn.

Links: NPO Radio 2TwitterFacebookInstagramYouTube

Video: Minister Jet Bussemaker opent de Top 2000 van 2015

Foto: Claudia de Breij tijdens Helden van de Top 2000 / NPO Radio 2 / Bullet-ray

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “De Top 2000 van 2015 live op radio, tv en internet

 1. Cecile Hillen

  Kan ik ook de live uitzending terug zien op 2e Kerstdag van 18.45 tot 20.30 in het top 2000 café?

    /   Reply  / 
  1. Marcus Lucas Auteur

   Via internet is het nu alleen terug te luisteren:
   http://www.nporadio2.nl/gemist-overzicht/uitzending

   Daar heb je natuurlijk niets aan als je beelden uit het café wilt zien. Misschien is het terug te kijken via digitale tv. Bijvoorbeeld Ziggo heeft Replay TV in bepaalde pakketten. Maar het is mij niet duidelijk of NPO Cultura ook op die manier terug te kijken is.

     /   Reply  / 
 2. Paul

  Hoi ben ik rond 00.005 welkom of gaat het niet meer?

  Gr.Paul

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>