Platencontract voor Mart uit Holland’s Got Talent

Eerste single wordt Alberti-duet • Live primeur op pride-feest 3FM

In de finale van Holland’s Got Talent viel hij al op als een grote belofte voor de toekomst in het levensliedgenre. Mart Hoogkamer heeft nu een platendeal!

NLpop op 3 juni, in de vooruitblik op HGT-finale: “De kans is groot dat Nick wint, maar ik ben eigenwijs. Ik zie meer toekomst in Mart Hoogkamer. Met zijn frisse charisma – bij goede producers en een platenlabel – kan hij denk ik een duurzamer toevoeging zijn in het genre volksmuziek en levenslied.”

Die voorspelling wordt nu in ieder geval waarheid wat betreft het platenlabel. De 18-jarige volkszanger heeft getekend bij Sony Music. In september komt zijn eerste single uit. Dat wordt een duet met Willeke Alberti getiteld Lachen, Beetje Huilen. Dit was het laatste duet dat Willeke met haar vader opnam.

3FM-dj Frank van der Lende krijgt vandaag de live primeur. Hij geeft namelijk een gaypride-feest op het Amsterdamse Rembrandtplein. Willeke treedt op, en Mart komt langs om Lachen Beetje Huilen met haar te zingen. Morgen zullen ze ook met z’n allen meevaren op een boot tijdens de Canal Parade.

Video: Mart in duet met Willy Alberti in finale HGT

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Platencontract voor Mart uit Holland’s Got Talent

  1. Henk

    Dit is nou typisch zo’n voorbeeld van een jongen die populair gemaakt moet worden. Hij was best ok in dat programma maar geen uitschieter of super bijzonder. Maar schijnbaar krijgt hij alle support, waaronder ook die van jou. En ik snap niet waarom hij nou zo bijzonder is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>