André Hazes jr. volgende maand met nieuw album

Lukt het om het 2016-succes van ‘Leef’ te evenaren of overtreffen?

Als alles goed gaat komt in mei een gloednieuw album van Andre Hazes jr uit! Dat onthulde de 23-jarige levensliedzanger woensdagochtend op Instagram.

Mooi nieuws, want in het Jaaroverzicht van de Album Top 100 over 2016 bleek zijn vorige plaat Leef – met een 20e plek – het populairste levensliedalbum. André scoorde daarmee beter dan Jan Smit (38) en Frans Bauer (49).

Leef kwam binnen op de tweede plaats in de albumlijst (achter Wop! van Lil Kleine), stond zeven weken in de top 10, en in totaal 34 weken in de chart.

We mogen nu dus de nodige verwachtingen hebben van een nieuwe plaat. Zo gaat het nou eenmaal. Er zal vergeleken worden. André laat er in elk geval geen gras over groeien. De liedjes voor het album zijn gekozen, over twee weken gaan ze alles opnemen, om in mei het album uit te kunnen brengen.

We zijn benieuwd!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>