Vliegende start voor album Wijzer van André Hazes

Nieuw album nu al op 1 in iTunes, alle tracks ook op YouTube

Vrijdag kwam het nieuwe album Wijzer van Andre Hazes uit. De levenslied- en Nederpopzanger maakte vorig jaar de meest succesvolle plaat in zijn genre, dus we mochten nu de nodige verwachtingen van Wijzer hebben.

Die verwachtingen lijken uit te komen. We moeten natuurlijk altijd een slag om de arm houden, zo vroeg in de week, maar Wijzer staat nu al op 1 in de iTunes-albumchart, en bovenaan in de lijst met bestverkochte cd’s bij Bol.com.

Alle nieuwe tracks zijn door platenlabel Dino Music ook officieel op YouTube gezet. Dus gratis te beluisteren. Daar blijkt uit hoe professioneel en zelfverzekerd deze albumlancering in elkaar steekt; André is los op alle platforms.

Van die nieuwe nummers wordt Ik Blijf Toch Maar Hopen tot nu toe op YouTube het vaakst beluisterd. En niet voor niks… Wat een prachtlied!

Wijzer van André Hazes op iTunes, Spotify, HitsNL en Bol.com

Jouw oordeel: André Hazes - Wijzer

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Video: Ik Blijf Toch Maar Hopen (audio)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>