Nathalie Makoma van Idols al op eBay te koop

Afgaande op de zoekwoorden die bezoekers van NLpop gebruiken, is Nathalie van Idols (met die gigantische afro-coupe) veruit de populairste kandidaat. Ook de jury is in haar nopjes met dit vermeende supertalent. Aals jij ook zo fan bent van Nathalee, wil je vast niet wachten tot na de finale van eind februari met het kopen van een cd van Nathalie. Dat hoeft ook niet, want er is al volop muziek van haar te koop op eBay.

De hysterische Nathalie bracht als gospel-zangeres al enkele cd's uit. Bovendien verhuurde ze zichzelf aan andere gezelschappen om een riedeltje mee te zingen. Bij het grote publiek werden deze cd's nooit ontdekt, op online veilingsites kun je ze voor een prikkie meenemen.

Nathalie is zeker niet de eerste Idols-kandidaat met een verleden in de muziekindustrie. Boris Titulaer van Idols II had al een muzikale geschiedenis met Sofuja, Floortje Smit van Idols III probeerde het al eens met dance-producer Wessel van Diepen. Beide artiesten braken pas door na hun deelname aan de RTL-talentenjacht.

Op Zappen een groot artikel met daarin de muzikale verledens van alle Idols-finalisten uit deze reeks. Want Nathalie is zeker niet de enige die het op eigen kracht nog niet redde.

Zie ook:
- Nadere kennismaking: Idols-finalisten geen groentjes
- Floortje (Idols) al geflopt in de muziekindustrie

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nathalie Makoma van Idols al op eBay te koop

 1. tessafan

  zeis opzich wel goed, maar vind niet dat zij he tmoet winne. Nu is ze al zoo bekent door idols, dat het haar toch wel gaat lukken muziek uit te brengen. ik vind dat CHARLENE,BAS,TIFFANY 1 van de finaliste van idols moeten zijn,, Zij kunnen doorbreken door middel van hun stem bij idols.

    /   Reply  / 
 2. estrella

  natalie is egt soo gOEd voor mij moet se egt winnen natalie pona nga ozali pensa superster o ganiaki coupe de afric sikoyo pe oko gainie ne ye be xxx liefs estrella

    /   Reply  / 
 3. jan

  ze is al een ster met veel ervaring en hits.Geef iemand anders ook een kans.

    /   Reply  / 
 4. Hoi

  Hits?

  Als je goed leest zie je dat ze niet de enige is met ervaring.

    /   Reply  / 
 5. De beste

  Hoi nathalie ken je me nog sabrina je buurmeisje die voor ging zingen ik vind dat je beste heb gedaan bij je bent te minstes bij de finale gekomen kom je een weer langs bij mij ik reken op je doei en ik woon nog steeds beverwaard groetjes sabrina

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>