Rachel Kramer (X Factor) belooft spoedig nieuwe single

Na Lisa Hordijk en Irma Derby komt ook Rachel Kramer van X Factor 2 met een single. Het gaat niet het nummer worden dat ze in de finale zong, What Hurts the Most, maar een compleet nieuw opgenomen nummer. “Mijn nieuwe SINGLE en website zijn bijna helemaal af.
Jawel de kogel is door de kerk: Binnen nu en een paar weekjes horen jullie mijn eerste single en kunnen jullie surfen op mijn nieuwe officiele website!”, schrijft ze op haar Hyves. Onduidelijk is nog of Rachel een deal heeft getekend met Sony Music of dat ze bij een andere platenmaatschappij is ondergebracht. Sony liet vorige week aan NLpop weten nog in onderhandeling te zijn.

facebook share facebook share

75 Reacties // Reageer

75 thoughts on “Rachel Kramer (X Factor) belooft spoedig nieuwe single

 1. Jeff0

  Gelukkig maar, hoe konden ze zo’n talent laten lopen.

    /   Reply  / 
 2. Mietoe

  Ik hoop niet dat het een cover is zoals de finalisten van X-Factor beide moesten doen… Wat mij betreft hoort Rachel in het rijtje blijvende Idols finalisten net zoals Jamai / Nikki / Jim

    /   Reply  / 
  1. Jos

   Nathalie moet daar ook nog bij gaan horen! Nathalie van Idols 4 is nog steeds geweldig!!!

     /   Reply  / 
   1. Bas

    Maar Nathalie doet er te weinig aan, dat is zo jammer want ze heeft veel talent maar maakt er geen/weinig gebruik van… Had ze er wat meer ingestoken was ze zeker heel groot geworden, nu vrees ik dat haar kans verkeken is en zal ze nooit meer beroemd worden, erg triest om dat te moeten constateren…

      /   Reply  / 
  2. BoycotIdols

   Blijvende Idols artiesten en dan die namen noemen?
   Volgens mij klopt er iets niet in die zin…

     /   Reply  / 
   1. vera

    Nikki en Jim zijn toch echt blijvende artiesten hoor ;) Jim heeft verschillende hits gescoord en is heel succesvol in de musicals. Wat Nikki in één jaar na Idols heeft bereikt is erg goed. Tot nu toe drie hits gescoord en een vierde op komst( hello world ( nr 1), bring me down ( nr 6), what did I do (nr 26), How to break a heart op komst), een 3 FM award gewonnen, en een edisonnominatie. Niet niks als je t mij vraagt :)
    En over Rachel gesproken: Ik hoop dat zij ook een blijvertje wordt, en de talenten heeft ze er zeker voor. Het is haar gegund. Ik vind haar te gek en als haar single uit is zal ik m zeker kopen!

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

     je kan pas zeggen of iemand een blijvertje is na een aantal jaren, vera. Dus van Nikki moet je het maar afwachten. Die vierde single van haar staat nog steeds in de tipparade, en waarschijnlijk zal ie niet verder komen, gezien de hernieuwde belangstelling voor Michael Jackson.
     Jim, ja die discussie is al meer gevoerd. Niet geslaagd als popzanger, wel als mediafiguur, zanger in kleine musicalproducties (wat ie ook te danken heeft aan zich overal voor laten exploiteren. Sorry, heb toch een ander definitie van ‘geslaagd’.

       /   Reply  / 
    2. vera

     we zullen zien ;) En btw: How to break a heart van Nikki is pas een week uit he :) Niet zo raar dus dat ie nog in de tipparade staat. Over 4 of 5 weken kijken we verder.

       /   Reply  / 
 3. Jeroen

  Super! Ben benieuwd.

    /   Reply  / 
 4. BoycotIdols

  Vera. Dat plaatje gaat het niet redden tegenover het Jackson ‘geweld’

    /   Reply  / 
  1. vera

   Tja ik trek niet te snel conclusies en ik heb geen vooroordelen zoals jij die wel hebt tegen artiesten die hun start bij die talentenjachten hebben gemaakt ;) Ik zie t wel over een paar weken.

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Dat zijn geen vooroordelen meer vera. Dat heet realistisch. Die huidige programma’s hebben nog nooit een grote ster voortgebracht. De meeste eendagsvliegen van de laatste jaren kwamen uit dat soort programma’s voort. Dus vooroordelen? Neuh…

      /   Reply  / 
    1. Vera

     Hier in NL misschien niet nee op Nikki na ( die lijkt t toch heel aardig te lukken om door te breken), maar ik noem een Kelly clarkson? een Leona Lewis? een Agnes? een Jordin Sparks? Allemaal niet meer weg te denken uit de internationale muziekwereld, en allemaal begonnen aan zo’n talentenjacht. Het zijn dus wel degelijk vooroordelen ;)

       /   Reply  / 
 5. Evelien

  Super dat ook zij met een single komt! :D Omdat t zo lang duurde begon ik de hoop al een beetje op te geven, maar dat was dus nergens voor nodig. Ook ik vind Rachel geweldig! Ze was bij x factor de enige die echt een show neer kon zetten.

    /   Reply  / 
 6. BoycotIdols

  Beste vera. Ja ik heb het ook altijd over de Nederlandse programma’s gehad.

  By the way, behalve Kelly Clarkson, hebben die andere nog weleens hits hier? En wtf is Agnes?

    /   Reply  / 
  1. Vera

   Ow ja zeker, alsof ze hits hebben hier! Leona Lewis heeft 2 dikke hits gescoord met bleeding love en better in time, en twee kleine hitjes met Run en forgive me. Jordin sparks heeft twee hits gescoord met no air en tattoo, en er komt een nieuw nummer aan genoemd one step at the time. Kelly clarkson hoef ik je denk ik niet te vertellen. Agnes werd 2e bij de Zweedse Idols heeft momenteel een dikke hit met release me.

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Release me. O ja. Dat vind ik een gedrocht van een plaat. Het ene oor in het andere oor uit plaatje. Tja, het moet snel scoren he.

      /   Reply  / 
    1. Vera

     Tja kwestie van smaak he ;) Vind het toch stúkken beter dan de heideroosjes.

       /   Reply  / 
    2. Jos

     Maarja BoycotIdols vind alternatieve muziek beter dan kwaliteitsmuziek, niet dat ik idols nummers kwaliteit muziek vind, maar die muziek van Jordin Sparks enz. is wel goed.
     Bijv de nieuwe single van Jordin Sparks – Battlefield al grote hit aan het worden in Engeland & USA.
     BoycotIdols heeft last van vooroordelen en dat vind ik erg verkeerd!

       /   Reply  / 
    3. BoycotIdols

     Nee Jos, heb geen vooroordelen. Wat ik al zei. Alleen realistisch.

       /   Reply  / 
 7. BoycotIdols

  Nikki heeft tot nu toe alleen verkocht omdat ze Idols won. Die eerste hit was evengoed een hype-nr-1. Zoals al die plaatjes. Nu nog haar status zien te consolideren op eigen kracht he.

    /   Reply  / 
  1. Sharon

   En dat lukt haar heel goed. Ze heeft al 2 hits op eigen kracht dus :)

     /   Reply  / 
 8. BoycotIdols

  Evelien. Als Rachel echt zo goed was, dan had ze al een succesvolle solo-carrière gehad na dat Starmaker gedoe. Daar had ze toch aardig te tijd voor om die uit te bouwen, vind je niet?

    /   Reply  / 
 9. Daantje

  Al dat gedoe altijd over eendagsvliegen. Hoeveel hits moet je scoren? Lijkt mij dat je met meer dan 1 hit al geen eendagsvlieg meer bent. Trouwens waarom alleen zo reageren bij ex-talentenjachtdeelnemers en niet bij al die anderen die voorlopig 1 hit scoren zoals Esmee Denters, Leaf, Miss Montreal, Stereo enz.? Ook internationaal zat eendagsvliegen te noemen (was jaren terug een mooi programma over bij de NPS). Kortom, geef mensen eens de tijd en het voordeel van de twijfel zou ik zeggen. Vind trouwens dat Nikki goed bezig is met veel live optredens, drie top 40 hits en nu zelf schrijven aan een tweede album…

    /   Reply  / 
  1. BoycotIdols

   XYP had ook meer dan 1 hit en heeft toch maar 1 jaar bestaan. Dus dan spreek je toch ook van een eendagsvlieg. En altijd dat smoesje ‘zij/hij/ze zijn aan een tweede album bezig’. Dat zeggen ze allemaal, om fans tevreden te houden…

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Ik bedoel Rafaella kondigt iets met een meidengroep aan. Komt op mij meer over als aandachttrekkerij onder het motto: ‘hey ik ben er ook nog’

    En klopt ook internationaal zat eendagsvliegen te noemen. Gareth Gates, Kurt Nilsson. Zo he toevallig zeg, waren ook uit talentenshows…
    kan jij eendagsvliegen noemen van artiesten/bands die geen connectie hebben met dat soort shows?

      /   Reply  / 
    1. Daantje

     Een heleboel: bijvoorbeeld Macarena van Los del Rio, Lips Inc.met Funky Town, Europe met The final countdown etc. Recenter Rap da Armas van Cidinho & Doca, Leaf met Wonderwoman…nou ja, sla recente top40 lijsten erop na en je kunt er zo een aantal uitplukken die geen connectie hebben met dat soort shows. Ik ga altijd uit van het feit dat mensen (in zijn algemeenheid) toch ambitie hebben om er iets van te maken en geef ze liever het voordeel van de twijfel dan ze bij voorbaat als mislukt af te doen. Is mijn persoonlijke mening.

       /   Reply  / 
    2. BoycotIdols

     Slechte vergelijking Helen. Slechte vergelijking.
     ‘Busje komt zo’ was bedoeld als grap die wat uit de hand liep, die lui streefden verder geen carriere na, evenals die bewerking toen van Stan van Eminem, door die twee studenten. Met die hamster, je weet wel. Inderdaad, eendagsvliegen vergeet je, kan je nagaan wat voor nietszeggende muziek ze dan gemaakt hebben.

       /   Reply  / 
    3. Daantje

     Is allemaal een kwestie van smaak en over smaak valt niet te twisten, toch? Zeker niet als een lied een hit wordt en kennelijk bij veel mensen in de smaak valt. John Miles met Music is toch geen nietszeggende muziek of wel? Nooit meer een hit weten te scoren…Recentelijk Just a flirt van Miss Montreal was toch ook niet heel slecht? Soms loopt het en soms niet. Zo zijn er artiesten die niet mijn soort muziek maken maar toch gevestigde namen (Madonna, Pussycatdolls enzo) zijn. Is die muziek dan automatisch wel goed? Zal wel een discussie blijven zo, wat mij betreft valt er geen juist of onjuist oordeel te geven omdat smaak toch altijd persoonlijk en subjectief blijft.

       /   Reply  / 
 10. BoycotIdols

  Daantje. Europe een eendagsvlieg. Hahaha. Doe je huiswerk voordat je iets neerkalkt. Als er iets geen eendagsvlieg is is het Europe wel.

  Leaf is verworden tot eendagsvlieg omdat ze onderling ruzie kregen.
  Blijft het feit dat 8 van de 10 eendagsvliegen van de laatste jaren voorkomt uit talentenshows.

    /   Reply  / 
  1. Daantje

   Heb je gelijk in, direct even gecheckt…van de vijf albums, twee top tien hits gehad en de rest niet hoger dan 31, de singles 3 hits en vierde beleef steken in tipparade. Ben geen fan van Jim, maar volgens mij doet ie het niet veel slechter en Nikki staat na anderhalf jaar ook al op drie top 40 hits (en ja, we moeten nog afwachten, maar alleen de tijd zal het leren). Maar goed, wat mij betreft einde discussie want het blijft zo wel de hele tijd argumenten over en weer gooien en nogmaals iedereen zijn eigen mening.

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Daantje. Mag ik jou wat vragen?
    Ben je nooit boos, teleurgesteld als 1 van de mensen die je gevolgd hebt bij zo’n show later toch wéér verworden is tot eendagsvlieg. Ik zou me zo in de maling genomen voelen. Als het incidenteel is,dat kan. Maar het is telkens weer zo. Dat je dan blijft kijken naar zulke programma’s snap ik niet. Je weet dat je in de maling genomen wordt.

      /   Reply  / 
    1. Daantje

     Tuurlijk, vragen mag altijd. Nee, ik ben nooit boos of teleurgesteld want ik kijk Xfactor en Idols voor mijn plezier en vind het gewoon leuk om te zien. Stem zelf nooit, want vind het toch zonde van mijn geld. En daarna ben ik gewoon altijd benieuwd wat ze ervan maken. Eerlijk gezegd ben ik er nooit zo mee bezig geweest (heb niks met Rafella, Boris, Jim etc.), maar vind Nikki wel een zeer positieve uitzondering. Dus nee, voel mij niet in de maling genomen of zo, vind het gewoon leuk amusement.

       /   Reply  / 
   2. BoycotIdols

    Trouwens, Jim is nooit verder gekomen dan 9 weken notering met zijn hits. Eerlijk is eerlijk maar dan heeft Nikki het met haar tweede single toch beter gedaan… (12 weken)

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

     Enne goed zo, je laat je dus niet in de maling nemen door dat soort programma’s. Het geld komt sowieso pas als LAATSTE bij de uitvoerenden terecht… kan je geld inderdaad beter besteden ;-)

       /   Reply  / 
    2. Daantje

     De statistieken met betrekking tot de talentjachtwinnaars/deelnemers zijn zijn inderdaad tot nu toe niet hoopgevend, maar wie weet dat Nikki en wellicht Lisa (heeft toch ook wel een dijk van een stem) de positieve uitzonderingen vormen op de regel! Wie weet wordt de kwalitatieve trend van de afgelopen twee talentenjachten (dwz. Idols en Xfactor en niet HGT en Popstars ;-() wordt doorgezet, dus ik zou zeggen op naar de volgende Idols :-D , haha !

       /   Reply  / 
    3. BoycotIdols

     Zoals ik vaak zeg, Daantje: Als je zeker bent van je talent heb je zulke shows niet nodig. Ik zing zelf ook en mensen hebben weleens gevraagd of ik mee zou willen doen aan bijv. Idols. Die mensen kunnen een sneer verwachten, want dat zie ik als belediging…

       /   Reply  / 
    4. Daantje

     Zoal Freddy Mercury ooit zei: Talent will out, my dear!, haha. Maar goed, je kunt het ook zien als ‘doel (kunnen leven van muziek) heiligt de middelen’. Linksom of rechtsom, als mensen iets willen bereiken proberen ze een hoop. Soms met succes zoals Marco Borsato, Gerard Joling, Edsilia Rombley (Soundmixshow) of recentelijk Falco Luneau die het 538 demoduel heeft gewonnen en daarmee een contract. Dus ik kan mij voorstellen dat dit soort dingen als opstap wordt gezien. Ken de muziekbusiness niet van binnenuit, maar denk dat het niet makkelijk is om een contract binnen te slepen. Hoe dan ook, ieder kiest zijn pad en als dat leidt tot het doel dan hebben ze mijn zegen (mits ik de muziek mooi vind, haha)… dus bij deze wens ik een ieder die iets in de muziek wil bereiken heel veel succes op de overvolle markt!

       /   Reply  / 
 11. BoycotIdols

  John Miles is geen hitparade artiest. Die man komt elk jaar op het North Sea Jazz festival. Als je je verdiept in de muziek achter de top 40 kom je daar achter.
  System of a Down (een favoriete band van mij) heeft ook een hit gehad met Chop Suey. Toch niet echt een eendagsvlieg.
  Mensen als Nikki/Jim/Nathalie moeten het hebben van hits. Anders worden ze vergeten. Voor bands als S.O.A.D. is het niet noodzakelijk. Er is een verschil tussen commercieel en commercieel he.

    /   Reply  / 
  1. Suus

   Kun je nu weer slapen vannacht??
   Je bent het immers weer kwijt.
   Ik snap niet dat je je er nog steeds zo druk om maakt, je vindt in ieder geval altijd wel weet iemand die met je in discussie wil toch??

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Ik slaap over het algemeen goed, dank je Suus.
    Inderdaad, altijd wel iemand, net zoals jij vaak discussiepartners vind. Daarbij doet ze het nog netjes ook, kunnen er een hoop hier een voorbeeld aan nemen.

      /   Reply  / 
    1. Daantje

     Het klinkt alsof discussieren als iets negatiefs wordt gezien. Wat mij betreft scherpt het (in zijn algemeenheid) het verstand. Leuk toch om via zo’n site voor muziekliefhebbers meningen uit te wisselen. En nogmaals, iedereen heeft recht op zijn eigen mening en verdient daar respect voor. Volg de discussies op deze site altijd met veel plezier!

       /   Reply  / 
   2. Geesje

    Die iemand is hij vaak zelf!

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

     Ja gelukkig wel.
     Ik heet geen Geesje die te pas en te onpas andere namen gebruikt.
     Dat gebeurt hier Daantje, en doe ik hetzelfde trucje een keer dan valt het wél ineens op.

     Maar sommigen hier moet je maar met een korrel zout nemen.
     Als ik iets afkraak is de wereld te klein en moet ik wat beters gaan doen, maar op andere topics kraken ze even hard af, grijpen ze elke kans om af te kraken.

     Geesje. Zou jij niet al 1000 keer niet meer op mij reageren?
     Woord houden kan je ook al niet…

       /   Reply  / 
 12. BoycotIdols

  Idols heeft niks met talent te maken vind ik Daantje. Is voor mensen die 15 minutes of fame na willen streven, even snel aan de roem willen ruiken. Maakt muziek tot wegwerpartikel.

    /   Reply  / 
  1. Daantje

   Mmmm, niet helemaal mee eens. Misschien voor sommigen, maar zoals ik al eerder zei denk ik oprecht dat mensen die meedoen een carriere in de muziek nastreven. Denk dat bijvoorbeeld Boris duidelijk een keuze voor muziek heeft gemaakt, Nikki ook. Zij treden ook op met liveband(s) en hebben al (1 of meerdere) clubtours gedaan. Staan beiden ook op Nederweert Live Open Air dit jaar, kortom, zijn bezig met muziek maken. De tijd zal het leren of hun talent (vind ik) in combinatie met een dosis ambitie, doorzettingsvermogen en geluk op de lange termijn succesvol blijft.

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Ja van die twee geloof ik wel dat ze een visie voor ogen hebben. Die doorzagen waarschijnlijk dat je je eigen ding moet doen en niet wat je voorgeschoteld krijgt om snel te scoren (voor anderen). Dat brengt je uiteindelijk toch het verst. Want dan doe je je eigen ding.

    Zag dat Boris ook op Parkpop stond zondag?

      /   Reply  / 
    1. Helen

     Heb je ook de recensies gelezen…?

       /   Reply  / 
    2. BoycotIdols

     Nee Helen. Heb de recensies niet gelezen.

       /   Reply  / 
 13. mariska

  wow die boycotidols gaat maar door,wil altijd maar gelijk krijgen,ik zou zeggen laat mensen hier lekker hun mening geven,en zit er niet steeds zo boven op!
  ik ben er blij mee dat rachel de kans krijgt om een single om te nemen en hopelijk daarna een cd :)

    /   Reply  / 
 14. BoycotIdols

  Ja discussieren is niet verboden. Maar ik heb het idee dat sommigen er nogal moeite mee hebben dat het over Idols gaat of dat ik misschien iets zeg dat toch wel een beetje waar kan zijn…

    /   Reply  / 
  1. Jeroen

   Ja of je probeert gewoon je mening op te dringen die nergens op slaat.

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Zoals? Eendagsvliegjes? Is waar hoor, niks van verzonnen.
    Wat slaat precies nergens op Jeroen?

      /   Reply  / 
    1. Jeroen

     Je schrijft Rachel af voordat ze is begonnen. Dat slaat nergens op. Wacht nou maar gewoon totdat ze nummer gaat uitbrengen.

       /   Reply  / 
    2. BoycotIdols

     Ik schrijf haar van te voren af? het is toch dezelfde Rachel als die uit Starmaker? Dat bandje daaruit wat het 2 jaar volhield en diezelfde Rachel die daarna een solocarrière wilde opstarten? Nou, die solocarrière kwam er dus niet. Als ze voldoende talent had gehad was dat heus wel gelukt in de tijd tussen Starmaker en deelname aan X Factor.
     Maar ja, zal wel aan mij liggen…

       /   Reply  / 
    3. Ilse

     Dat t niet lukte na starmaker heeft niks met talent te maken, want talent heeft ze zeker, dat heeft ze allang bewezen. Er zijn zoveel artiesten die ontzettend veel talent hebben maar niet of heel moeilijk door weten te breken… Andersom hebben we natuurlijk ook. De hitlijsten staan vol met ‘artiesten’ die nog niet eens 25% hebben van het talent dat Rachel bezit ( Ik noem dat songfestivalgeval Alexander Rybak, een Enrique iglesias, Ciara… stuk voor stuk artiesten die voor geen meter live kunnen zingen). Hoog in de hitlijsten staan wil dus helemaal niks zeggen over het talent van diegene, en als iemand moeilijk weet te breken zegt dat helemaal niet over degene dat hij of zij geen talent heeft. Dat noem ik vooroordelen.
     Rachel heeft gewoon nog niet de juiste mensen ontmoet, nog niet de juiste kansen gehad. starmaker en k-otic was een groep, en daarin kon Rachel haar kwaliteiten niet echt laten zien, en niet laten horen wat ze kan. (Bij K-otic viel ze me op, maar pas nu bij x factor heb ik gezien hoe goed ze eigenlijk is. ) Dat nummer voor pisca en het songfestivalnummer vond ik helemaal niet bij haar passen, niet haar muziekstijl. Ik vind het juist bewonderenswaardig dat ze het na enkele tegenslagen toch blijft proberen. Dat is doorzettingsvermogen! Ze kan ontzettend goed zingen, brengt echt gevoel over, kan echt een show neerzetten. Ik hoop van harte dat dit haar kans wordt en dat ze nu goed doorbreekt, want dat verdient ze gewoon!

       /   Reply  / 
    4. BoycotIdols

     Sorry Ilse. Maar een beetje serieus muzikant zit niet te wachten op weer het zoveelste zangeresje uit X Factor en zo is het ook met fanatieke muziekliefhebbers. Die hebben ook zoiets van heb je er weer zo 1…

       /   Reply  / 
    5. Ilse

     whaha als er iemand serieus is in de muziek en er alles voor wil doen om door te breken is t Rachel wel! Dat heeft ze allang bewezen ;) En t gaat haar ook lukken, daar ben ik van overtuigd. En btw: wat maakt mij t uit of iemand aan zo’n show heeft meegedaan! Die artiesten kunnen ten minste erg goed live zingen en optreden, kan je van t meeste grut in de top 40 van nu niet zeggen… Niet gelijk vooroordelen hebben, oordeel eens na live optredens van deze mensen. Maar goed, smaken verschillen, laten we het daar maar op houden.

       /   Reply  / 
 15. jp

  Heb je niks beters te doen?

  Het is nou wel duidelijk dat jij niks met idols of andere talentenjachten hebt. Het staat zelfs in je naam! Je kan je telkens wel blijven verdedigen… Uiteindelijk zijn er genoeg mensen die er wel van houden..

    /   Reply  / 
 16. L3R0Y

  Heel goed nieuws :D Ik ga die single zeker weten kopen :) Ben benieuwd, maar met een stem als die van Rachel wordt het sowieso een mooi nummer :D

  Go for it girl :D You deserve it :D

    /   Reply  / 
 17. mariska

  als je ook niet van die gasten houd,houd dan gewoon op met posten hier,ik bedoel nu weten we wel wat je denkt hoor…

    /   Reply  / 
  1. BoycotIdols

   Beste meid. Dat maak ik zelf nog wel uit. t Is nog steeds een vrij land. Wil je iets niet lezen, lees het gewoon niet.

     /   Reply  / 
 18. jos

  gaaaaaaaaaaaaaap

    /   Reply  / 
 19. Cees

  Jammer, dat er nog steeds niets is uitgekomen. Hopelijk komt hij alsnog snel!

    /   Reply  / 
  1. Simone

   Rachel heeft twee weken geleden na een van haar optredens gezegd dat de single eind september uitkomt :D Het wordt een zelf geschreven, Engelstalig nummer. Nog heel even geduld hebben dus!

     /   Reply  / 
   1. Johan van de Velde

    Het is te hopen dat dit tot een beter resultaat leidt dan haar zelf geschreven “Stronger”.
    Daar liet ze (nog) niet echt horen schrijverscapaciteiten te bezitten.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

     Oeps! Dit is weer een X factor kandidaat. Sorry deze ken ik niet. Ik had het per abuis over Rochelle.
     Benieuwd wie van deze twee het allergrootste succes gaat hebben……

       /   Reply  / 
     1. Geesje

      Dat is volgens mij zonder twijfel Rochelle.
      Zie het bij Rachel niet gebeuren, lukte na K-Otic niet en ik denk nu nog steeds niet.
      Voegt niets toe van wat er nog niet is.

        /  
     2. Johan van de Velde

      @Geesje. Sorry Geesje, Ik denk dat geen van beiden een grote kans op succes hebben.

        /  
 20. Pingback: Debuutalbum Lisa (X Factor) verschijnt 30 november | Nlpop

 21. Pingback: Hoe zit het nu met RacheL (X Factor)? | Nlpop

 22. Anoniem

  Wel grappig boycotIdols is zo op de hoogte van alle talenten die winnaar zijn van een talentenjacht!
  Rachel is te gek! Rachel is een kanjer en hou van haar!

    /   Reply  / 
  1. Estrever

   Hij is niet alleen op de hoogte van alle winnaars van talentenjachten, hij kent ook alle psychiatrische klinieken van binnen.

     /   Reply  / 
   1. Lijn M

    En vergeet niet zijn vaste abonnement op de methadonbus

      /   Reply  / 
    1. Anoniem

     Het grappige is hij boycot alleen Idols, zie zijn naam. Hij heeft alleen over iedereen kritiek van een talentenjacht!
     Wat heeft hij zelf bereikt?

       /   Reply  / 
     1. Lijn M

      Ja als je niet op tijd je dope krijgt en de Methadonbus heeft ook al niet op je gewacht, dan ga je rare dingen roepen (lees schrijven) en dan houd je het niet alleen bij Idols.

        /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>