Annemarie Brohm (Leaf) in The Voice of Holland

#TVOH • Blind Auditions beloven sterk seizoen • Kijkcijfers stijgen

Ondanks het vertrek van muzikale krachtpatsers Marco Borsato en Anouk belooft dit seizoen van The Voice of Holland toch best weer pittig te worden!

De auditie van Dwight Dissels – showstopper eerste aflevering – is tot nu toe veruit het meest teruggekeken. Hij werpt zich op als potentiële finalist. Maar vorige seizoenen bleek dat vroege favorieten soms voor de finale sneuvelen.

We zagen ook een aantal bekende gezichten voorbijkomen. Zoals vorige week Annemarie Brohm, voormalig frontvrouw van Leaf. Op NLpop is in het archief meer te vinden over de zangeres solo en over dat ter ziele gegane bandje.

Het wordt cool om te zien hoe Annemarie het Voice-avontuur zal aanpakken. Ze koos voor het team van Guus. Daarin kan zij goed uit de verf komen, en zal ze toch kansen moeten hebben om minstens de liveshows te halen.

Vanavond de vierde auditieshow!

Video: Annemarie Brohm blind audition

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>