POLL: Teams liveshows The Voice of Holland 2017

#TVOH • Wie is het populairst aan het begin van de liveshows?

Vanavond de eerste liveshow in het zevende seizoen van The Voice of Holland. Na de Battles en een bloedbad in de Knockouts zijn er twaalf talenten over.

Tijd voor een grote poll met alle kandidaten voor de eerste liveshow! Je kan in deze poll meerdere favorieten aanvinken.

Favorieten eerste liveshow TVOH-7

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Team Ali lijkt het sterkst

Het is een mooie selectie. Op het eerste gezicht lijkt Ali met het sterkste team de liveshows in te gaan. Dwight Dissels is al sinds zijn auditie een grote favoriet, Vinchenzo is een potentiële stemmenmagneet en Roza heeft veel ervaring.

Waylon kwam in onze voorgaande polls als populairste coach uit de bus, maar hij heeft vorige week bij de Knockouts een paar lastige keuzes moeten maken. Lukt het hem om met Pleun, Romy en Yerry een finalist af te leveren?

Van Sanne weten we dat zij met een underdog de finale kan halen. Vorig jaar ging dat perfect met Dave Vermeulen. Het leek er een tijdje op dat met Baggio een soortgelijk scenario zou volgen, maar Sanne stuurde hem vorige week naar huis. Zij heeft dit jaar met Isabel, Kirsten en Sheela een volledig meidenteam!

Het team van Guus Meeuwis tenslotte is een beetje een vraagteken. Leon is erg sterk. Hij kon in zijn Battle de strijd met favoriet Dwight al prima aan. Was hij niet eigenlijk beter? Thijs heeft eerder aan talentenshows meegedaan, die ervaring helpt hem, en Katell maakte indruk met haar Franse chansons.

Vernieuwde manier van stemmen

Na vanavond moeten twee talenten de competitie verlaten. Het stemmen en het beoordelen gaat dit jaar weer iets anders dan in vorige seizoenen.

In de eerste vier liveshows krijgen de talenten cijfers van zowel de coaches als de kijkers. Je kan via de RedRoom app een cijfer geven. Het gemiddelde van de kijkers telt voor de helft. De andere helft is het gemiddelde van de coaches.

De zes talenten met het hoogste eindcijfer gaan direct door naar de volgende liveshow. De andere zes hebben nog één kans. De kijker bepaalt vervolgens door middel van sms welke vier naar de volgende liveshow gaan. Van de twee talenten met de minste stemmen wordt afscheid genomen.

Team Ali: Dwight Dissels, Roza Lozica en Vinchenzo Tahapary

Team Guus: Thijs Pot, Katell Chevalier en Leon Sherman

Team Sanne: Sheela, Kirsten Berkx en Isabel Provoost

Team Waylon: Pleun Bierbooms, Yerry Rellum en Romy Weevers

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>