Marco nomineert Krystl, Ben Saunders, MakeBelieve en GBTTZ voor TMF Borsato Award

Ga er maar aanstaan, een keuze maken voor de winnaar van de TMF Borsato Award. ‘s Lands grootste zanger heeft Go Back to the Zoo, Ben Saunders, MakeBelieve en Krystl genomineerd voor de aanmoedigingsprijs, die op 12 juni tijdens het TMF Awards Festival zal worden uitgereikt.

Borsato stelt het dit jaar heel moeilijk te hebben gehad om vier kanshebbers te benoemen, omdat de aanwas van nieuw talent heel erg groot is en ook van hoge kwaliteit. Daarbij roemde hij ook het Serious Talent-initiatief van 3fm.

Borsato zelf heeft de nominaties samengesteld, het publiek mag nu kiezen wie de Borsato Award krijgt. Daarbij lijkt de act met de grootste achterban op social media de meeste kans te hebben. Maar of dat nu Ben Saunders, MakeBelieve, Krystl of toch Go Back to the Zoo is…?

Dio, Nick & Simon en Waylon namen voorgaande jaren deze felbegeerde prijs in ontvangst.

NLpop sprak vanmiddag met Marco Borsato over de nominaties, daarvan morgen op deze blog een verslag.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Marco nomineert Krystl, Ben Saunders, MakeBelieve en GBTTZ voor TMF Borsato Award

  1. Pingback: Ben Saunders grote favoriet nominaties TMF Awards | Nlpop

  2. Pingback: Marco: Makkelijk nog 3 genomineerden TMF Borsato Award | Nlpop

  3. Pingback: Borsato: Hèt moment om mee te doen aan The Voice | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>