North Sea Jazz 2015 live op radio, tv en internet

#NSJ15 40ste editie met line-up waar ook popliefhebber u tegen zegt

De veertigste editie van North Sea Jazz is al een dag in volle gang. Het festival vindt sinds 2006 plaats in Ahoy Rotterdam en heeft dit jaar wederom een line-up waar niet alleen jazzfans maar ook popliefhebbers u tegen kunnen zeggen.

Zo stond niemand minder dan Lady Gaga gisteravond met Tony Bennett op het programma, en ook Mary J. Blige en Typhoon. Een greep uit de optredens van vanavond: John Legend, Jamie Cullum, Paulo Nutini en Jett Rebel. Morgen onder meer Emeli Sandé, Melody Gardot, Lionel Richie, Hozier en Lianne La Havas.

Livestream op NPO Cultura zaterdag en zondag vanaf 18.00 uur, tussendoor herhalingen. Vrijdag was er nog geen stream, maar om 18.00 uur gaat het los! Voor compleet programma en blokkenschema check je northseajazz.com

NPO Radio 6 zendt de hele dag rechtstreeks uit vanaf het festivalterrein. Veel muziek, interviews met de artiesten en live sessies in de studio. Popzender 3FM heeft ook een tijdelijke studio op het festivalterrein, met uitzendingen zaterdag van 18.00 tot 20.00 uur en zondagavond van 20.00 uur tot middernacht.

NPO 3 heeft zaterdag van 21.55 tot 23.55 uur en zondag van 22.50 tot 00.25 uur een verslag van het North Sea Jazz festival met concertfragmenten en interviews.

Video: North Sea Jazz 2015 line-up introductie

Foto: Bart van Vliet

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “North Sea Jazz 2015 live op radio, tv en internet

 1. Johan van de Velde

  Gisteravond met veel plezier gekeken.

  Jet Rebel deed het leuk, maar de absolute uitschieter was d’Angelo met z’n waanzig goeie band.

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Jett Rebel ‘deed het leuk’ ?? Daar doe je hem duidelijk tekort mee, vind ik.

   Ik vond ‘m echt top !! Wat een goed ingespeeld geheel en dan toch helemaal losjes met improvisaties en al.

   Hier gaan we nog veel van horen … en het zal niet lang meer duren dat ze ook in ‘t buitenland van hem gaan horen (voor zover dat nog niet het geval is ;) )

     /   Reply  / 
   1. Johan van de Velde

    Okee, misschien doe Ik hem inderdaad een beetje tekort, maar in de context van North Sea en in vergelijking met D’Angelo kwam hij (of misschien z’n band) nog wat tekort

    Jet Rebel is absoluut een talent en zeer muzikaal, alleen denk ik dat hij nog wat tijd nodig heeft om zich te verder te ontwikkelen en een duidelijkere richting te vinden.

    Met name z’n (eigen) materiaal is nog wat ‘stuurloos’.

    Grote potentie. Dat zeker.

      /   Reply  / 
 2. lolz

  Lady Gaga was fenominaal… ;d

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>