Avrotros vormt meidengroep voor Junior Songfestival 2016 (video)

Update klik: Vanmiddag live: finale Junior Eurovisie Songfestival 2016

#JSF • Jan Smit coacht Kymora, Stefania en Sterre richting Eurovisie

Het vernieuwde Junior Songfestival is een online gebeuren. Er worden geen shows meer op tv uitgezonden. Behalve straks de internationale finale dan.

Dit doet de Avrotros omdat de doelgroep van het Junior Songfestival zich veelal op het internet begeeft. Via de sociale media Twitter, Instagram en Facebook, en natuurlijk op het populaire YouTube-kanaal is alles te volgen.

De formule is ook anders dan voorheen. Geen shows met verschillende artiesten en liedjes dit jaar. Na de audities zijn drie meisjes gekozen die een nieuwe popgroep zullen vormen. De gelukkigen zijn Kymora (11 jaar, uit Amsterdam), Stefania (13 jaar, uit Utrecht) en Sterre (13 jaar, uit Zutphen).

Wie zijn Kymora, Stefania en Sterre?

Ze zaten alle drie eerder in Kinderen voor Kinderen van de Vara en worden de komende maanden door Jan Smit en het team van Avrotros gecoacht richting hun deelname aan het Junior Eurovisie Songfestival 2016 in Malta.

• Kymora deed na Kinderen voor Kinderen al auditie voor het Junior Songfestival, en speelde in Amandla Mandela en de musical Waanzinnig Gedroomd.

• Stefania deed naast Kinderen voor Kinderen ook mee met The Voice Kids (Seizoen 3, Team Borsato), en trad op in Carré en het Nieuwe Luxor Theater.

• Sterre maakt het trio compleet. Zij heeft naast haar ervaring bij Kinderen voor Kinderen ook opgetreden tijdens de Tinadag en bij het Zapp Sinterklaasfeest.

Elke woensdag en vrijdag een filmpje

De meiden treden in de voetsporen van onder meer Shalisa, Julia, Mylène & Rosanne, Femke, Rachel, Ralf, en natuurlijk Lisa, Amy & Shelley – nu bekend als O’G3NE. De naam van de nieuwe popgroep wordt samen met de fans gekozen.

Het trio vertegenwoordigt Nederland op het Junior Eurovisie Songfestival 2016 dat op 20 november op Malta plaatsvindt. Acht landen hebben hun deelname al bevestigd. De organisatie verwacht uiteindelijk ongeveer 18 deelnemers.

Op elke woensdag en vrijdag wordt een nieuw filmpje op YouTube geplaatst. De meiden gaan ook vloggen. Aanstaande woensdag 1 juni kan je zien hoe Kymora, Stefania en Sterre reageren op het nieuws dat zij gekozen zijn.

Alle ontwikkelingen volg je op…

Juniorsongfestival.nl
Twitter Juniorsongfestival
Facebook Juniorsongfestival
Instagram Juniorsongfestival
YouTube Juniorsongfestival

Video: Eerste auditieronde terugkijken

Video: Tweede auditieronde terugkijken

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Avrotros vormt meidengroep voor Junior Songfestival 2016 (video)

  1. B

    Sterre trad op in Vredenburg, Carré, bij Zapp Live, Kids Top 20 enz en maakte na Kinderen voor Kinderen ook deel uit van de muziektheatershow Jeans Teenz.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>