3JS en Jan Smit stoppen met De Zomer Voorbij

‘We hebben bijna alle Nederlandse artiesten voorbij zien komen’

Na het overlijden van topmanager Jaap Buijs gingen Jan Smit en 3JS vorig jaar al niet meer mee op reis voor het populaire muziekprogramma De Zomer Voorbij. Nu hebben de mannen besloten er helemaal een punt achter te zetten.

Dat onthulde Jan Smit op radiozender 100% NL: ‘Vorig jaar konden we naar aanleiding van het overlijden van Jaap Buijs niet mee. Dat was wel het moment waarop we allemaal zeiden: luister, we hebben nu honderd afleveringen gemaakt. We hebben bijna alle Nederlandse artiesten voorbij zien komen.’

‘Op een gegeven moment heb je alles wel gehad. Hoe leuk het ook was, ik denk dat we allemaal toe zijn aan een nieuwe stap. Laten we iets nieuws bedenken. Met kerst hebben we O denneboom gehad. Dat was een soortgelijk idee, met een andere insteek en andere mensen. Dat is nu leuker om te doen.’

Of die kerstshow een vervolg krijgt is nog onduidelijk. Jan gaat over twee weken met Avrotros om tafel om te overleggen over nieuwe programma’s.

Video: De Zomer Voorbij – Amsterdamse medley

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>