Hit of Shit: Kisses & Dancin’ (Junior Songfestival)

#JESC • #Eurovision • Check Nederlandse inzending voor Malta

Nederland wordt op het komende Junior Eurovisie Songfestival 2016 in Malta vertegenwoordigd door de meidengroep Kisses. De afgelopen zomer is hard gewerkt aan hun liedje, en dit weekend is eindelijk de clip gelanceerd.

De regels voor de liedjes bij het Junior Songfestival zijn sinds dit jaar aangepast. Voorheen was het verplicht dat de uitvoerende artiest het liedje (deels) zelf geschreven had. Die auteursregel is afgezwakt. De kids moeten wel betrokken worden bij de totstandkoming, maar hoeven niet meer (co-)auteurs te zijn.

Kisses & Dancin’ is geschreven en geproduceerd door Joost Griffioen, Stas Swaczyna en Hansen Tomas. Het is een cool uptempo popliedje. Tikje retro qua melodie, met een productie van nu. Niet te kinderachtig. Goede tienerpop!

Kisses & Dancin’: SpotifyDeezeriTunes

Kisses - Kisses & Dancin’

Loading ... Loading ...

Videoclip: Kisses & Dancin’

Clips van alle inzendingen worden de komende weken op het officiële YouTube-kanaal van Junior Eurovision gezet. Bulgarije staat er sinds vandaag al op.

De finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2016 vindt plaats op zondag 20 november. Niet meer ’s avonds, zoals in vorige jaren, maar ’s middags. Er doen in totaal 17 landen mee. Er is geen televoting meer op het Junior Eurovisie. De punten worden gegeven door een professionele jury en een jongerenjury.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>