Vanaf vanavond terug op tv: Ali B Op Volle Toeren

#ABOVT • Met o.a. Lee Towers, Ruth Jacott, Diggy Dex, Sevn Alias

Terug van weggeweest: Ali B Op Volle Toeren. De formule is ongewijzigd: rappers en traditionele artiesten met remakes van elkaars bekendste liedje.

Met in dit seizoen Lee Towers, Ruth Jacott, Herman van Veen & Boudewijn de Groot, Ten Sharp, Trafassi en Mathilde Santing. En voor het eerst een artiest uit het buitenland: meervoudig Songfestivalwinnaar Johnny Logan uit Ierland.

De rappers dit seizoen zijn Stepherd & Skinto, Cho, Diggy Dex, Sevn Alias, Aisha, Jebroer en Digitzz. In de eerste aflevering van vanavond gaat het duo Stepherd & Skinto met Lee Towers en You’ll Never Walk Alone aan de slag. Lee zal op zijn beurt een nieuwe versie maken van het rapnummer Brak Obama.

Dat belooft mooie tv te worden. Wie weet komt er een hit uit voort! Vanaf vanavond 21.20 uur bij Avrotros op NPO 3, na Nick & Simon, the dream.

• Terugkijken na uitzending via NPO Gemist

Video: Teaser Ali B Op Volle Toeren

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>