Serious Request: Domien en Frank in Glazen Huis

#SR16 • Debuut Glazen Huis-poes • Longontsteking bij kids bestrijden

Dinsdag zijn de dj’s onthuld die volgende maand tijdens Serious Request 2016 in het Glazen Huis blijven. Het zijn Domien Verschuuren en Frank van der Lende! Het huis staat dit jaar in Breda. Deze keer dus niet drie maar twee dj’s.

En een poes! Daarnaast keren de slaapgasten na een jaar afwezigheid weer terug. Humberto Tan is als eerste onthuld. Ook wordt er in poppodium Mezz een clubhuis opgezet waar meer 3FM-dj’s actief zullen zijn met publieksacties.

Laat Ze Niet Stikken

Het goede doel is als altijd het Rode Kruis. Het thema dit jaar is Laat Ze Niet Stikken. De opbrengst wordt gebruikt om longontsteking onder kinderen aan te pakken. Jaarlijks sterven er ruim 900.000 kids aan. Elke 35 seconden eentje.

‘Door te zorgen dat er schoon drinkwater is bijvoorbeeld. Maar ook dat er vaccinaties en antibiotica beschikbaar zijn’, aldus Merlijn Stoffels (Rode Kruis).

Serious Request vindt plaats van 18 t/m 24 december maar je kan nu al in actie komen. Check kominactie.nl en volg ook Facebook, Twitter en Instagram.

De Glazen Huis poes heeft eigen accounts op Twitter en Instagram.

Video: Bekendmaking dj’s

Foto: 3FM/Sacha de Boer (Wijnand in Ivoorkust) – Meer foto’s hier

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>