Nieuwe plaat The Opposites heet Succes/Ik Ben twan

Op 5 maart ligt het langverwachte tweede album van The Opposites in de winkels. Deze luistert naar de naam Succes/Ik Ben Twan. Zoals de titel al doet vermoeden, betreft het een dubbelaar. Succes is gemaakt door Willem, terwijl Big2 de helft Ik Ben Twan voor zijn rekening heeft genomen. Daar komt ook de nummer 1-hit Broodje Bakpao vanaf.

In oktober hadden de collega’s van 3VOOR12 al een Twitter-interview met Twan, waarin werd gevraagd naar de gescheiden samenwerking. Toen zei hij: “jep, we wilden effe ons eigen ei kwijt. Als je samenwerkt moet je altijd je verhaal delen. Maar soms heb je ook dingen te vertellen zonder elkaar.”

Ook vroeg 3VOOR12 naar de favoriete regel tekst op het album. Volgens Twan: “haha, duif op de dam (leer je nog wel)”

Nog een maandje geduld dus, dan ligt Succes/Ik Ben Twan in de winkels. En omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen: onderstaand Broodje Bakpao maar dan in een uitvoering van Go Back to the Zoo.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe plaat The Opposites heet Succes/Ik Ben twan

  1. Pingback: Hit of shit: The Opposites – Licht Uit (video) | Nlpop

  2. Pingback: Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer op album The Opposites | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>