Ter Plekke: Freddy Tratlehner alias Vieze Fur (video)

In de eerste aflevering van de serie Ter Plekke volgt Jägerland rapper en kunstenaar Freddy Tratlehner, beter bekend als Vieze Fur van De Jeugd Van Tegenwoordig. We zien een andere kant van hem. Niet de rapper op het podium, maar de man achter Vieze Fur.

Over Freddy’s jongere jaren in Amsterdam Noord en waarom hij zo van Amsterdam houdt. Daarnaast vertelt hij hoe hij de Jeugd ontmoet heeft en waar Watskeburt geboren is. Een videoportret van kunstenaar en artiest Freddy Tratlehner.


Video op Youtube

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>