Rigby nieuwe huisband De Wereld Draait Door

De agenda van Rigby is elke laatste vrijdag van de maand gevuld. De band is vanaf september namelijk de huisband van De Wereld Draait Door. Dat betekent, dat ze elke media-uitzending mogen opluisteren met muziek. Van Velzen, Moke en Lucky Fonz III gingen Rigby voor.

Het nieuwe klusje kan Rigby heel veel gaan opleveren.

Want als huisband maakt presentator Matthijs van Nieuwkerk ten eerste elke aflevering een praatje met je om de stand van zaken door te nemen. Daarnaast mag je in zo’n uitzending vier keer een liedje spelen. Geen eigen werk (al kan dit wel) maar een bestaand liedje dat van toepassing is op het zojuist gevoerde gesprek aan tafel.

Gevolg: eens per maand zien een slordige miljoen kijkers je in actie. Het erebaantje betekende de doorbraak van VanVelzen en Moke. Hoeveel het troubadour Lucky Fonz III heeft opgeleverd, moet nog duidelijk worden.

Van Rigby verschijnt 11 september overigens de nieuwe single One Song.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rigby nieuwe huisband De Wereld Draait Door

  1. Pingback: Hit of shit: Rigby - One Song (video) | Nlpop

  2. Pingback: Rigby levert themasong Serious Request 2009 | Nlpop

  3. Gijs

    De optredens van Rigby vanavond waren bedroevend. Hoorde gelijk waarom de zanger destijds met Idols niet ver gekomen is, hij zong bij vlagen gewoon vals! Snap ook niet waarom ze zo enthousiast zijn over deze Keane-kloon band…maar DWDD zal vast wel een boost zijn voor hun muziekverkopen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>