Miss Montreal al in juli met tweede album

Miss Montreal laat er geen gras over groeien. Vorig jaar mei verscheen haar titelloze debuutalbum en de opvolger is zo goed als af. In juli moet de tweede plaat van de band rondom Sanne Hans in de winkels liggen. Daartoe verschijnt er in juni al een nieuwe single, meldt platenmaatschappij 8Ball Music.

Miss Montreal werd bekend via de kaasreclame maar het balletje ging pas echt snel rollen na een optreden in De Wereld Draait Door. Single Just a Flirt groeide uit tot een dikke hit. Ook de kerstsingle Being Alone at Christmas bereikte afgelopen december de top 10 en werd vorige maand nog opgevoerd tijdens de 3FM Awards.

De timing voor juli is evengoed merkwaardig. Weliswaar ben je een zeldzame release en vestig je daarmee heel wat media-aandacht op je. Anderzijds is de plaat te laat om op veel zomerfestivals te spelen. Desalniettemin iets om naar uit te kijken, leuk!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Miss Montreal al in juli met tweede album

  1. Ronald de Bas

    Misschien speelt ze al wel heel veel festivals as zomer, nog op het succes van de vorige plaat! En is het leuk om nieuwe liedjes aan het publiek dan te kunnen laten horen….. ik zeg maar wat!!! Want ze speelt namelijk op heel veel festivals as zomer.

      /   Reply  / 
  2. Shoarmarol

    Echt waar? Gaaf! :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>