Johnny de Mol zingt op nieuw album Miss Montreal

Miss Montreal heeft wel een heel bijzondere backing vocalist gevonden voor haar tweede album. Johnny de Mol heeft vandaag namelijk wat stukken ingezongen voor het tweede album van de band rondom Sanne Hans. Dat verklapt de zangeres op Twitter. Voor zover ik weet, is het de eerste keer dat Johnny de Mol zich van een zingende kant laat horen.

De twee kennen elkaar via het programma Waar Is De Mol van Veronica. In een aflevering mocht Sanne mee op reis met Johnny.

Het tweede album van Miss Montreal staat voor juli gepland. Sanne eerder vandaag op Twitter: “ONS ALBUM WORDT ZOOOOO VET! Allemaal vette sounds, en geen liedjes meer, maar STUKKEN hoor ik net hahaha”

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Johnny de Mol zingt op nieuw album Miss Montreal

  1. Miranda

    Johnny heeft in de gtst tijd ook gezongen, er is toen een single uitgekomen onder de naam Good Times, met Aukje van Ginneken, Winston Post, Chanella Hodge en Johnny de Mol.

    Zie hier het resultaat; http://www.youtube.com/watch?v=adfQ-l3LUaw

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>