Albumpresentatie Miss Montreal in de Melkweg (foto’s)

Amper een jaar na het debuutalbum heeft Miss Montreal al een nieuwe plaat af: So… Anything Else? Gisteravond presenteerde ze het nieuwe werk in een behoorlijk volle Melkweg voor pers en voor fans. Van het slaaptekort – Sanne Hans is deze week elke ochtend in Nijmegen te vinden – valt bijna niets te merken. Sanne maakt een wakkere indruk en heeft energie voor tien. Pas als ze bij het inzetten van het nummer For You de tekst kwijt is en haar fans moet raadplegen, zou je iets van vermoeidheid kunnen waarnemen. Al weet ze zo’n situatie met haar charismatische voorkomen meteen om te buigen in iets grappigs.

Velen zullen zich nog haar tv-debuut bij De Wereld Draait Door kunnen herinneren, waar ze opdook als het meisje uit de kaasreclame. Haar gestotter cultiveerde ze als een ongemakkelijke maar charmante bijkomstigheid en met de nodige zelfspot sloot vrijwel iedereen haar meteen in het hart. Ze deed ter plekke een uitvoering van Just a Flirt en een hit was geboren. Sindsdien is Miss Montreal niet meer weg te denken geweest uit de Nederlandse muziekindustrie.

Het nieuwe album So… Anything Else? lijkt vooral te bestaan uit wat meer uptempo werk waar single Swing the Night Away een uitstekende voorbode van is. Sanne zegt verder dat alle teksten op het tweede album autobiografisch zijn. Het maakt haar daarmee nog meer ontwapenend dan ze al is. Dit najaar toert Miss Montreal langs de grotere zalen van het land.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Albumpresentatie Miss Montreal in de Melkweg (foto’s)

  1. Sanne

    Pas als ze bij het inzetten van het nummer For You de tekst kwijt is en haar fans moet raadplegen, zou je iets van vermoeidheid kunnen waarnemen..

    hahaha. Dat ben ik samen met een vriendin.
    Het was een mooi feestje trouwens!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>