Eva uit geflopt Raffish scoort wereldwijde platendeal

Eén van de grootste teleurstellingen uit de Nederlandse popgeschiedenis is toch wel Raffish. Gevormd uit het tv-programma Popstars – the Rivals scoorde het meidengroepje welgeteld één hit. Eva Simons was vervolgens de eerste die het zinkende schip verliet, waarna de andere meisjes al snel een punt achter Raffish zetten. Eind goed al goed zou je denken, ware het niet dat Eva Simons gisteren een wereldwijde platendeal heeft getekend met EMI Music. Pardon?

Hoe het zo is gekomen; ene LadyGagaMex heeft op YouTube het liedje van Eva online gezet, Silly Boy. Alleen niet met de creditline van Eva maar die van Lady Gaga & Rihanna. Een vermeende samenwerking tussen twee van de heetste zangeressen van dit moment. Het filmpje werd in zo’n tien weken tijd meer dan 4 miljoen keer bekeken en dat wekte de interesse van de internationale tak van EMI Music.

Tja, hoe dat liedje dan bij die LadyGagaMex terecht is gekomen, dat zal altijd een raadsel blijven. Ik zou Silly Boy nu niet meteen het sterkste nummer allertijden willen noemen, maar het sluit wel prima aan op het geluid van Lady Gaga, La Roux en Rihanna, om maar drie populaire namen te noemen.

Eva heeft intussen een fraaie videoclip (kijk m hier) bij Silly Boy geschoten, die nog in de montage ligt. Tot die tijd de Making Of:

En beluister hieronder Silly Boy in zijn geheel:

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Eva uit geflopt Raffish scoort wereldwijde platendeal

  1. marcel

    whaha dit had ik dus NOOIT verwacht, feit is wel dat ze hiermee een dikke wereldhit gaat scoren ( dat is het al ) meer dan 4 miljoen keer bekeken is het nummer, de officiele singel ( dus niet de demo van youtube) is vanaf 14 augstus legaal te downloaden, maar ik hoop natuurlijk dat het nummer daarvoor al uitlekt …eindelijk in HQ

      /   Reply  / 
  2. Mietoe

    Goeie actie ! ! ! hahahaha, dit is dus sneller gegaan dan Esmee Denters, nu kijken welke Nederlandse zangeres meer succes krijgt

      /   Reply  / 
  3. Bazz

    Gister Waylon en nu Eva :) Super nieuws natuurlijk. Eva is erg getalenteerd en ik gun haar dan ook absoluut een hit. Lijkt me ook helemaal niet onwaaschijnlijk dat dit gaat gebeuren :)

      /   Reply  / 
  4. refluS

    Musicvideo “Silly Boy” van Eva Simons is in premiere gegaan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>