André Rieu mag optreden voor Queen Elizabeth

Op de toch al zo rijke cv van André Rieu mag weer een imposant regeltje worden bijgeschreven. De violist speelde maandagavond namelijk voor Queen Elizabeth op het Royal Variety Performance, meldt De Telegraaf. Verschillende internationale supersterren waaronder ook Lady Gaga en Michael Bublé spelen op de jaarlijkse gala-avond. André, die de Queen al eens ontmoette: “Een optreden voor de koningin van Engeland en het podium mogen delen met zulke grote sterren voor meer dan twaalf miljoen kijkers, dat is een ontzettend grote eer. Dit is weer een nieuwe mijlpaal in mijn carrière!”

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “André Rieu mag optreden voor Queen Elizabeth

  1. vincent

    Ik blijf het toch wel briljant vinden hoor, wat deze man neerzet. Persoonlijk kan ik helemaal niks met zijn suikerzoete shows (ben wel een keer gaan kijken in de ArenA, puur uit nieuwsgierigheid – het was wel een megaspektakel) maar het feit dat die malle Maastrichtenaar gewoon lekker doet waar hij zin in heeft en daardoor tot de best verkopende artiesten wereldwijd behoort, vind ik een sublieme prestatie. Was dan ook best een beetje chauvinistisch trots dat toen ik in de Britse pers allemaal backstage foto’s zag van dat evenement (waarbij werd gefocust op Lady Gaga en Miley Cyrus) dat Rieu daar in zijn Strauss-pakkie gewoon tussen zet.

      /   Reply  / 
  2. R@i

    Ik moet altijd wel lachen om die Rieu… Ik vind dat hij op een uitermate spastische manier viool speelt, maar eerlijk is eerlijk; Het is 1 van de beste violisten die er is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>