Video: Don’t Ask van Wouter Hamel (UK-versie)

Wouter Hamel is bezig voet aan de grond te krijgen in het Verenigd Koninkrijk. Dat gaat heel aardig met gezellig volle zaaltjes en de nodige promotionele optredens en plichtplegingen. Onlangs is de zogeheten hybride versie van Nobody’s Tune in Engeland uitgekomen en daar hoort natuurlijk een eerste single bij. Er is gekozen voor Don’t Ask, dat in Nederland ooit de tweede single was. Voor de gelegenheid is een mieterse videoclip opgenomen.

De stijl van Wouter Hamel laat zich, zeker op de eerste plaat, kenmerken door de Benny Sings-sound. De nostalgische toeters en bellen zijn in een jasje van de jaren ’00 gestoken waardoor het oud èn nieuw tegelijk klinkt.

In de nieuwe videoclip is voor de nostalgische touch gekozen. We zien een typisch jaren ’60-gezin gezellig voor de tv doorbrengen, waar toevallig een clipje van Wouter Hamel is te zien. Let op de vele details in het huishouden; de ogenschijnlijke perfecte huisvrouw die de hele dag in de keuken heeft doorgebracht, de kleding, het kleurrijke interieur, het Bob Ross-achtige schilderij en ga zo maar door.

Heel mooie videoclip. En Don’t Ask blijft een heel mooi liedje. Nice!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video: Don’t Ask van Wouter Hamel (UK-versie)

  1. Jip

    Gaaaf! geweldige authentieke video! Het gaat erg goed met Wouter Hamel, blijkbaar ook in het buitenland, leuk!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Wouter Hamel verrast met platina voor Nobody’s Tune | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>