Caro Emerald stijgt door in Britse albumcharts

Deleted Scenes from the Cutting Room Floor heeft zijn voorlopig hoogste positie bereikt in de Britse albumcharts. Caro Emerald stijgt nu tot de zesde plaats en staat al zeven weken bij de tien best verkochte albums van het land. Eerder werd ze al beloond met een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 100 duizend stuks aldaar. Opmerkelijk blijft dat Caro het succes behaalt zonder hitsingle aldaar.

Lees hier het verhaal van producer David Schreurs over de doorbraak van Caro in Engeland.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Caro Emerald stijgt door in Britse albumcharts

  1. Nackar

    Dat was inderdaad opmerkelijk! In de meeste landen waar ze scoort wordt eerst A Night Like This een ware hit en volgt het album, maar in de VK heeft het album gewoon al meer dan 110,000 exemplaren verkocht, terwijl de single de top 50 toch niet eens heeft doorbroken. Bijzonder.

    Ik vind het geweldig, maar toch hoop ik stiekem dat ze óók een hitsingle kan krijgen daar. Maakt het geheel toch stiekem wat mooier.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>