Afrojack eerste surprise-act Holland Heineken House

Mensen met een kaartje voor het Holland Heineken House vallen vandaag met hun neus in de boter. Afrojack is de eerste verrassingsact. Afrojack heeft er zin in: ‘Ik heb op heel veel grote evenementen over de hele wereld gedraaid, maar op zo’n gigantisch evenement is toch wel heel speciaal voor mij!’

Waylon treedt vandaag ook op in het HHH, met de Edwin Evers Band. Verder staan Factor 12, Stand Up Pop, DJ Bobby Burns en DJ Niels van Baarlen op het programma.

Afrojack is de eerste surprise act die de organisatie bekendmaakt. Het gaat om een eenmalige set. Alle kaarten voor vandaag zijn al verkocht, en ook de avonden van 3, 4, 10 en 11 augustus zijn uitverkocht. Kaarten voor de andere dagen zijn verkrijgbaar op hollandheinekenhouse.nl waar ook een livestream te vinden is van de huldigingen.

Naast de uitzendingen van de NOS en RTL zullen ook de entertainmentshows Boulevard en Shownieuws met bijdrages komen vanuit Londen, en zullen mensen net als in eerdere jaren natuurlijk ook hun amateurfilmpjes uploaden naar de HHH-site of Youtube.

Holland Heineken House officieel Youtube-kanaal De hashtag voor Twitter is: #HHH2012

Afrojack heeft een nieuwe single uit. De dancetrack Rock The House bevat geen vocalen:

Video op Youtube

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>