MTV EMA 2016: Vanavond live vanuit Rotterdam

#MTVEMA • Optredens van Bruno Mars, Green Day, Lukas Graham

Update klik: MTV EMA 2016: Alle winnaars en terugblik (video)

Vanavond live vanuit Ahoy! Rotterdam MTV EMA 2016! De Red Carpet Show begint om 20.00 uur en de awardshow begint om 21.00 uur op MTV.

Daarnaast kan je de show kijken via livestream op mtvema.com inclusief beelden van achter de schermen. Download de EMA-app (iOS / Android) voor een 360° virtual reality ervaring en check Facebook Live voor meer backstage.

Gastvrouw is de Amerikaanse singer-songwriter Bebe Rexha en er zijn optredens van onder meer Bruno Mars, Green Day, Shawn Mendes, Kings of Leon, The Weeknd, Lukas Graham, OneRepublic, Martin Garrix en Zara Larsson.

Nou, genoeg manieren om het spektakel te volgen! Meest relaxt lijkt me om de show gewoon op tv te kijken en op tweede scherm extra beelden en social media. Wil je MTV EMA achteraf terugkijken? De Red Carpet Show en de Award Show worden de komende dagen doorlopend op MTV herhaald.

MTV EMA 2016: Alle genomineerden op een rij
MTV EMA 2016: Broederliefde wint Best Dutch Act

Video: Compilatie genomineerden (fanvideo)

Terugblik: MTV EMA 2015MTV EMA 2014MTV EMA 2013

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>