Hit of shit: Fedde le Grand – Scared of Me (video)

Het mocht wat kosten, die nieuwe video van Fedde le Grand. In het filmpje bij Scared of Me wordt een of andere talentenjacht gestreden. Met achtergronden en decors in allemaal frisse zuurstok-kleurtjes. Het glazuur dreigt spontaan van je tanden te springen, gelukkig is er een Aziaat die je bij de les houdt door allerlei rare bekken te trekken.

Fedde le Grand, we kennen hem allemaal nog van de internationale hit Put Your Hands Up 4 Detroit. Sindsdien kon hij overal plaatjes draaien, al bleef de volgende hitsingle uit.

Gaat ie nu revancheren met Scared of Me, waar die zuurstokvideo bij hoort? Ik denk het niet om eerlijk te zijn. Best een lekker nummer, maar lang niet zo catchy als die ene grote hit. Of zoals een willekeurige andere hit. Ik mis het herkenbare refrein, de melodie die niet meer uit je kop gaat of de opvallende tekst.

Desalniettemin: prima nummertje voor op de dansvloer.

Scared of Me

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: Fedde le Grand – Scared of Me (video)

  1. Jonathan C221

    Hoezo, geen goeie track, Dit is nieuwe sound van Fedde le grand.
    Ik vind hem best gaaf. Je moet er ook erekening mee houden dat De vorige tracks van Ida Corr en Camille Jones Remixes waren.
    Dus de beat van hun track moest nog wel te horen zijn.

    Dit is van hemzelf. Ik vind het een fantastische track.
    Hij is trouwens, TMF Superstream in week 22!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>