Hit of shit: Hardwell ft. I-Fan – Feel so High (video)

De Nederlandse deejay Hardwell maakte vorig jaar een remix van Show Me Love van Robin S: Show Me Be. Deze sloeg waanzinnig aan op de dansvloer maar zangeres Robin Stone stak een stokje voor commercieel succes en kwam niet veel later met een eigen remix, dat uitgroeide tot een grote hit door heel Europa. Hardwell heeft er dus misschien weinig euri’s voor gezien, maar vergaarde wel veel bekendheid. Misschien dat zijn nieuwe video Feel So High daarom zo vaak is bekeken op YouTube.

Want laten we wel zijn: bij de meeste mensen zal de naam Hardwell (of Robbert van de Corput, zoals hij echt heet) geen belletje doen rinkelen. Toch is Feel so High al meer dan 30 duizend keer bekeken in een maand tijd.

Feel so High is een erg minimalistische dancetrack met dromerige vocalen van I-Fan. Zelf vind ik er niet zo heel veel aan, maar velen vinden dit dus heerlijke muziek. Als de naam Hardwell dan nog wat meer aardt in Nederland, is hitlijstsucces dus niet uitgesloten.

Hardwell ft I-Fan - Feel so High

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of shit: Hardwell ft. I-Fan – Feel so High (video)

  1. Hans

    Vette track! Clubbers in NL kennen deze kleine grote man uit Breda wel hoor!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>