Hit of shit: Fedde le Grand, Funkerman & Dany P Jazz – New Life (video)

Zelf ben ik er het afgelopen jaar niet geweest, maar naar verluidt is New Life de laatste tijd grijsgedraaid op party-eiland Ibiza. “Het is de track die de Flamingo Nights op Ibiza afgelopen jaar onvergetelijk maakten. De dansvloeren op La Isla Blanca en in de rest van de wereld trilden op hun grondvesten”, aldus een pers-statement. Nu is er dus een radio-edit van New Life gemaakt, voorzien van een videoclip met vijf Sex and the City-achtige girls. Wat hebben ze het naar hun zin!

Fedde le Grand, hij scoorde een wereldhit met Put Your Hands Up 4 Detroit en kan sindsdien overal ter wereld draaien. Zo nu en dan brengt hij ook een commerciële single uit, waarvan New Life dus de meest recente is.

Prima nummer, vocalen die helemaal in het sfeertje thuis horen en dus ook een mooie videoclip. Maar echt beklijven wil het nog niet. Waarschijnlijk toch een liedje dat vooral op de dansvloer aanslaat en minder in de charts? Of hoor ik iets niet?

Fedde le Grand, Funkerman & Dany P Jazz - New Life

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: Fedde le Grand, Funkerman & Dany P Jazz – New Life (video)

  1. Kev

    Lekker nummer!

      /   Reply  / 
  2. Frans

    Saai en te simpel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>