Hit of Shit: Fedde Le Grand & Di-Rect – Where We Belong (video)

Geslaagde cross-over tussen rock en dance beklimt iTunes-chart

Een bijzondere samenwerking tussen dj Fedde Le Grand en rockband Di-Rect. De verrassende combinatie heeft een lekkere frisse single uit die het momenteel heel aardig doet in de iTunes-chart. Rock en dance, gaat dat samen?

Jazeker. Het is trouwens niet de eerste keer dat een rockband samenwerkt met een dj. Dit soort cross-overs komen regelmatig voor, en juichen we toe! Zo heeft bijvoorbeeld Linkin Park momenteel ook een single uit met dj Steve Aoki.

Where We Belong van Fedde en Di-Rect is toegankelijk, perfect voor op de radio. De laatste keer dat beide acts grote hits scoorden is alweer enkele jaren geleden, dus ze hebben ook nog eens groot gelijk dat ze hun krachten bundelen.

Download Where We Belong op iTunes

Fedde Le Grand & Di-Rect - Where We Belong

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: Fedde Le Grand & Di-Rect – Where We Belong (video)

  1. Leonie

    Dikke hit! Ik vind DI-RECT sowieso een geweldige muzikale en energieke band, die vaak wordt onderschat. Van Fedde Le Grand ben ik normaal gesproken niet zo’n fan, maar deze samenwerking is perfect. Where We Belong is geen standaard dancenummer met alleen vocalen en voorgeprogrammeerde beats, maar het is een nummer dat door Fedde en DI-RECT samen is gemaakt en waarop ook alle muzikanten te horen zijn. Zoals Marcus al zegt is het een toegankelijk nummer dat perfect is voor de radio en het is in mijn ogen ook een terechte Dance Smash!

      /   Reply  / 
  2. Marcus Lucas Auteur

    Update: officiële videoclip toegevoegd.

      /   Reply  / 
    1. Leonie

      Dankje Marcus! Prachtige videoclip. Past ook perfect bij het nummer.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>