Hit of Shit: Hardwell ft Matthew Koma – Dare You (video)

Heel aardig visitekaartje van de nieuwe nummer 1 dj van de wereld

Nadat Hardwell in oktober verkozen werd tot beste dj ter wereld, kwam hij al gauw met nieuw werk om te profiteren van de exposure die de titel met zich meebrengt.

Countdown, in samenwerking met Makj, was in september al in de promotie gegaan, en kwam vrijwel direct na zijn Hardwells overwinning officieel uit. De single piekte op de 41ste plek en hield het vijf weken vol in onze Single Top 100.

In de dance-scene werd die track uiteraard goed ontvangen. De release liep vrijwel gelijk met zijn uitverkiezing tot beste dj. Een internationale monsterhit in de algemene hitlijsten is Countdown echter niet geworden. Dat is sowieso lastig met dance-nummers zonder zang, al zijn er regelmatig uitzonderingen.

Hardwell kwam daarna snel met een nieuwe single, Dare You, die een feature bevat van de Amerikaanse singer-songwriter Matthew Koma. Eind november DanceSmash bij 538; het nummer is duidelijk meer op de mainstream gericht.

In de Single Top 100 scoort Dare You ongeveer hetzelfde als Countdown, maar de single doet het ook lekker in onder meer België, Oostenrijk, Zwitserland en Indonesië. Na een miljoen views voor de preview is begin december een lyric video gelanceerd die (in meerdere uploads) ook richting de miljoen views gaat.

Met Dare You geeft Hardwell een aardig visitekaartje af als de nieuwe nummer 1 dj van de wereld. Maar of deze single net zo’n grote hit wordt als This Is What It Feels Like van Armin of Animals van Garrix, valt vooralsnog te betwijfelen.

Dare You (Radio Edit) op iTunes

Hardwell ft Matthew Koma - Dare You

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>