Hit of Shit: Fedde le Grand ft Niels Geusebroek – Falling

Singlerelease gelijk met bijzondere dance-show in theater Carré

Singer-songwriter Niels Geusebroek zingt de feature op een nieuwe single van Fedde le Grand. Die dj geeft deze week in samenwerking met RTL Live Entertainment zes spectaculaire dance-shows in het Amsterdamse Carré.

Met naast Niels ook optredens van onder meer Julian Perretta en Jonathan Mendelsohn. Een uitstekend concept in een prachtig theater. Er zijn voor morgen nog een paar kaartjes verkrijgbaar maar dan moet je er wel razendsnel bij zijn.

Falling is prima geproduceerde mainstream dance die in iTunes momenteel scoort bij de populairste veertig tracks. Het is allemaal wel retecommercieel. Het label Powerhouse Music is deel van Talpa Media, en niet heel toevallig heeft 538 (ook Talpa) het nummer voor deze week gebombardeerd tot Dance Smash.

Maar daar hoeven we niet neerbuigend of zuur over te doen. Een label moet winst maken om te kunnen investeren in nieuw talent, en dat doen ze bij Talpa ook veelvuldig! Bovendien is Fedde le Grand de nummer 35 dj ter wereld en vrijwel de hele DJ Mag Top 100 werkt aan dit soort commerciële projecten.

Het is dus alleen maar goed dat dit soort shows niet alleen in dance-hotspots als Las Vegas en Ibiza te vinden zijn, maar ook, op wat kleinere schaal in Nederland. En nog wel in Carré, wat natuurlijk duizend keer authentieker is dan die kitsch in Vegas. Hopelijk wordt GRAND in Carré een knaller die navolging krijgt!

Falling op iTunes en Spotify

Fedde le Grand ft Niels Geusebroek - Falling

Loading ... Loading ...

Video: Falling (Radio Edit)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Fedde le Grand ft Niels Geusebroek – Falling

  1. Johan van de Velde

    Saai nummer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>