Hit of Shit: Afrojack – Unstoppable (video)

Nieuwe single gekoppeld aan release hitgame Call Of Duty Black Ops 3

Na in 2014 een beetje te zijn weggezakt steeg Afrojack vorige maand terug de top 10 van de toonaangevende DJ Mag Top 100 in. Daar zal onze Nick blij mee zijn geweest. Met Unstoppable lanceert hij deze week een gloednieuwe single.

Unstoppable is een vet lekkere dance-track die ook te horen is in de populaire game Call Of Duty: Black Ops 3 die vrijdag uitkomt. Die koppeling is niet alleen maar een commerciële move om een doelgroep te bereiken. Afrojack was van jongs af aan fanatiek gamer, dus dit is voor hem een jeugddroom die uitkomt.

In de videoclip zien we alleen in het begin een stukje uit de game. Verder het gebruikelijke clichématige recept dat we veel te vaak in promovideo’s van dj’s zien; beelden van liveshows, fans, privéjets, hotelkamers en vrouwenbillen.

Maar oké het gaat om de muziek. Unstoppable is een hele dikke. Hiermee bewijst Afrojack waarom hij in de top 10 van populairste dj’s van de wereld thuishoort.

Unstoppable op iTunes (Extended) en Spotify (Radio Edit)

Afrojack - Unstoppable

Loading ... Loading ...

Videoclip: Unstoppable

Afrojack op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Afrojack – Unstoppable (video)

  1. Johan van de Velde

    Als sound design voor een game is dit hartstikke goed.

    Onder het genot van een pilletje en gestimuleerd door springende massa’s zal dit het ook best goed doen tijdens dance evenementen.

    Met muziek heeft het echter weinig te maken.

    Ik hoor hier dan ook geen hit in, in de ‘traditionele’ zin.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>