Hit of Shit: Major Lazer & Showtek – Believer (video)

Hele vette release die weer frisse, nieuwe kant van beide acts toont

EMD-act Showtek (de broers Sjoerd en Wouter Janssen, foto) begon 15 jaar geleden in de techno en hardstyle maar sinds 2012 is Showtek veel breder in de dance actief. Niet onverdienstelijk. Wereldwijd succes en vette collaboraties!

Alle topreleases van Showtek hier opsommen voert wat ver, maar de grootste en bekendste hits zijn Cannonball uit 2012, Booyah (met We Are Loud en Sonny Wilson) uit 2013 en Bad (met David Guetta en Vassy) in 2014.

De kans is groot dat we in dat rijtje een nieuw meesterwerkje kunnen gaan toevoegen. Vrijdag kwam Believer uit. Een samenwerking met Major Lazer! Ge-wel-dig! Heel vet nummer dat een frisse, nieuwe kant van beide acts toont. Dit hebben we echt nodig in onze muziekscene. Anders, origineel, uitdagend.

De single scoort nu al in een kleine twintig landen in iTunes en op Spotify. Bij ons in Nederland duwt de single tegen de iTunes-top 10 aan en Believer is op de grootste popzender van ons land, 538, de hele week Dance Smash!

Believer: SpotifySoundCloudiTunes

Major Lazer & Showtek - Believer

Loading ... Loading ...

Lyric video: Believer

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>