Museumplein maakt zich op voor Tiësto, Within Temptation en Sharon

Je kunt nu nog lekker rustig van het zonnetje genieten, maar maandag is de vierkante meter per persoon heel wat geringer op het Museumplein.

Want dan geeft Radio 538 een feestje ter gelegenheid van Koninginnedag. De opbouw is, zoals op de foto is te zien, in volle gang. Aan het einde van het grasveld verrijst het podium met grote videoscreens, zodat je ook aan de kant van het Concertgebouw nog kunt zien wat er op het podium gebeurt. Het grint-gedeelte met de vijver vormt het backstage-terrein, waar maandag 's lands grootste artiesten zich zullen ophouden.

Wat te denken van Tiësto, Within Temptation, VanVelzen, Sharon, Van Dik Hout, Roy Gates, Jeckyll & Hyde, Liz Kay, Gerard Joling en Ilse deLange? Vanuit het buitenland komen in elk geval Simon Webbe en Sophie Ellis Bextor langs om hun nieuwe plaatje te promoten.

NLpop is er net als vorig jaar bij. Op deze blog tref je maandag veel foto's aan. Heb je zelf een leuke foto, mail die gerust, dan zet ik 'm online. Op de website van Radio 538 komt mogelijk nog het programma met de exacte tijden beschikbaar. Zeker is dat Within Temptation en Tiësto het feest 's avonds afsluiten.

Zie ook:
- Gratis naar Tiësto op Koninginnedag
- 538 strikt Within Temptation op Koninginnedag

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Museumplein maakt zich op voor Tiësto, Within Temptation en Sharon

  1. Frits

    VanVelzen mag je echt niet rekenen tot ‘s lands grootste artiesten..

      /   Reply  / 
  2. sanne

    En vergeet XYP niet!!! ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>