2 Unlimited op 538 Koninginnedag?

Radio 538 bevestigde gisteren een hele bups namen voor Koninginnedag op het Museumplein. Maar de namen van Ray en Anita, die in het verleden 2 Unlimited vormden, ontbrak. Terwijl toch echt het hardnekkige gerucht gaat dat deze glorie uit de jaren ’90 ook in Amsterdam te vinden zal zijn op 30 april. Afgelopen weekend gaven Ray Slijngaard en Anita Doth hun eerste optreden sinds tijden in het Belgische Hasselt op het I Love the 90′s feest.

Dat is de twee uitermate goed bevallen. “Hou internet goed in de gaten, er komt nog veel meer aan”, hintte Ray na afloop al.

Onder andere Koninginnedagamsterdam.nl heeft de naam van 2 Unlimited in de line-up staan. Deze site weet al jaren ruim voor de officiële bekendmaking de line-up te onthullen, soms zelfs met aanvangsttijden. De betrouwbaarheid is redelijk groot. Los daarvan: de Nederlandse comeback op het Museumplein zou de enige logische plek zijn. Net zoals Jan Smit vorig jaar zijn comeback maakte en ook Queen jaren geleden al eens uitpakte op Koninginnedag.

Als groot fan van 2 Unlimited toentertijd kan ik deze comeback alleen maar toejuichen. We houden de berichten voor je in de gaten.

Bekijk 2 Unlimited op I Love the 90′s met Maximum Overdrive:

Bekijk 2 Unlimited op I Love the 90′s met No Limit:

Bekijk 2 Unlimited op I Love the 90′s (compilatie):

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “2 Unlimited op 538 Koninginnedag?

  1. Pingback: Radio 538 heeft primeur Nederlandse comeback 2 Unlimited | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>